سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_013
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,201
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتقال بین حوزه ای آب و چالشهای پیش روی آن
چکیده مقاله:
توزیع نامناسب آب خاک و جمعیت درکشور موجب عدم توزیع یکنواخت زمانی و مکانی منابع و مصارف آبی شده است انتقال آب از حوزه ای به حوزه دیگر برای برقراری این توازن و توزیع همگن می تواند یکی ازمهمترین و موثرترین راه های تامین نیاز آبی دراین مناطق باشد بدیهی است باتوجه به طولانی بودن مسیر و نیاز به سازه های سنگین سرمایه گذاری انتقال آب بسیار زیاد خواهد بود از سوی دیگر به علت گستردگی مناطق تحت تاثیر و نیاز به نگرش جامعه و درازمدت براورد منافع هزینه ها ریسک های انتقال آب مسائل حقابه ایران مسائل زیست محیطی پویایی حوزه های آبخیز و مسائل سیاسی اجتماعی این راهبرد چالشهای مهمی را دربرابر برنامه ریزان مدیران و طراحان ایجاد می کند یک پروژه انتقال آب درصورتی قابل اجرا می باشد که امکان پذیری فنی آن تایید شده و ارزیابی زیست محیطی و اقتصادی آن قابل توجیه باشد و همچنین دیگر روشها برای فراهم آوردن آب قابل اجرا نباشد و یا انتقال اب بین حوزه ای تنها راه حل باشد این مقاله ضمن بررسی ضرورت انتقال بین حوزه ای آب و ارایه معیارهای انتقال آن به لزوم بررسی اثرات زیست محیطی اقتصادی و اجتماعی قبل ا زاجرای طرح و پیامدها و چالشهای پیش روی ان می پردازد.
کلیدواژه ها:
انتقال بين حوزه اي آب، حوزه آبخيز، منابع ابي، توسعه پايدار، چالش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165081/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفائی قهنویه، احمدرضا و روحانی شهرکی، فرزاد و ترکش اصفهانی، مصطفی،1391،انتقال بین حوزه ای آب و چالشهای پیش روی آن،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165081
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، صفائی قهنویه، احمدرضا؛ فرزاد روحانی شهرکی و مصطفی ترکش اصفهانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، صفائی قهنویه؛ روحانی شهرکی و ترکش اصفهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ریزگردها و خسارات حاصل از آنها (مطالعه موردی شهرستان زابل)
- بررسی طوفان و کانون های برخاست ریزگرد در شرق کشور (منطقه سیستان)
- مروری بر بررسی خشکی تالاب هامون و تاثیر آن بر ایجاد ریزگردها
- پهنه بندی و تحلیل آماری گردوغبار در جنوب خراسان رضوی ( 2010-2016)
- بررسی تغیرپذیری منشاء طوفانهای گرد و غبار سیستان ناشی از خشکیدگی دریاچه های هامون
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.