سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
کد COI مقاله: URBANPLANING04_083
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,084
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فرایند اجرایی جلب مشارکت مردم در بازه زمانیتهیه طرح تا اجراء (محله پشت باغ شهر یزد)
چکیده مقاله:
بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده از مهمترین اقداماتی است که درسالهای اخیر جزء اولویت های توسعه شهری شهرداریهای کشور و سایر نهادهای مرتبط بیان شده است ازطرفی وسعت و موقعیت مکانی این بافت ها و شرایط اقتصادی و فرهنگی ساکنین آن از طرف دیگر موجب شده تا اغلب طرح های نوسازی پس ازتهیه و تصویب دچار رکود اساسی درمرحله اجرا شده بطوریکه امار نشان میدهد حدود 15 درصد از پیشنهادات فیزیکی طرح ها اجرایی شده است ازاین نظر درسالهای اخیر استفاده از مشارکت مردمی به عنوان رویکرد نوین درراستای ارتقای تحقق پذیری طرح های بافت فرسوده مطرح شده است از این رو درتحقیق سعی شده است جهت تحقق هدف اصلی که دستیابی به فرایندی برای جلب مشارکت مردم دربازه زمانی تهیه طرح تا جرا می باشد ادبیات نظری موضوع و موانع و شرایط مختلف تحقق مشارکت برای تحقق پذیری طرح های شهری بررسی شود و درمرحله نخست فرایند مذکور پیشنهاد و مرحله بعدی لازم است با طراحی گامهای اساسی این فرایند و اجرای آن درمحله پشت باغشهر یزد میزان تاثیر گذاری فرایند پیشنهادی برگرایش مردم به مشارکت سنجیده شود.
کلیدواژه ها:
فرايند، مشاركت مردمي، تحقق پذيري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164833/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریف نژاد، مجتبی و برزگر بیوکی، زهرا،1391،فرایند اجرایی جلب مشارکت مردم در بازه زمانیتهیه طرح تا اجراء (محله پشت باغ شهر یزد)،چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/164833
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، شریف نژاد، مجتبی؛ زهرا برزگر بیوکی)
برای بار دوم به بعد: (1391، شریف نژاد؛ برزگر بیوکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه و بررسی هندسه کاروانسراهای ایران و نگاهی بر بازنده سازی آنها نمونه موردی کاروانسرای مهیار
- آسیب شناسی اجتماعی و فرهنگی بافت های فرسوده شهری
- بررسی اقلیمی و ساختار بناهای عمارت ارباب هرمز و عمارت باغ فردوس
- پژوهشی در اوقات فراغت و راه های بهره وری از آن
- شیوه های جلب مشارکت مردم در زمینه بهسازی و مرمت بافت های فرسوده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.