سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
کد COI مقاله: URBANPLANING04_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,010
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پهنه بندی خطر لغزش دامنه های مشرف بر شهر پاوه به روش آنبالاگان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
چکیده مقاله:
ازجمله مخاطرات محیطی که جان و مال انسان ها را تهدید می کند ناپایداری های دامنه ای است ازجمله این دامنه های ناپایدار می توان به دامنه های مشرف برشهرستان پاوه اشاره کرد که درسالهای گذشته با تلفات جانی نیز همراه بودها ست باتوجه به مطالعات میدانی انجام شده کاملا مشهود است که این دامنه های ناپایدار پتانسیل ایجاد خطر جانی و مالی را دارند دراین تحقیق سعی براین است که با استفاده ازروش آنبالاگان ابتدا عوامل موثر درناپایداری دامنه ها همچون شیب، لیتولوژی کاربری اراضی پوشش گیاهی جریانات آبی و غیره را شناسایی کرده و با امتیاز دادن به هریک از فاکتورها عوامل موثر را شناسایی کرده و درنهایت با استفاده از نرم افزار gis نقشه مناطق خطر و درنهایت نقشه پهنه بندی لغزش تهیه گردد.
کلیدواژه ها:
لغزش، شهرستان پاوه، آنبالاگان، gis
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164776/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسفندیاری درآباد، فریبا و هاشمی، سید اقبال،1391،پهنه بندی خطر لغزش دامنه های مشرف بر شهر پاوه به روش آنبالاگان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS،چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/164776
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، اسفندیاری درآباد، فریبا؛ سید اقبال هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1391، اسفندیاری درآباد؛ هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل راهبردی برنامه ریزی توسعه گردشگری شهرستان روانسر
- نقش انسان و طبیعت در شکل گیری معماری بومی سکونت گاه های سنتی مطالعه موردی منطقه کوهستانی اورامانات کردستان
- بررسی پایداری در معماری بومی و سنتی ایران (نمونه های موردی ماسوله و اورامان تخت)
- درآمدی بر سبک معماری هورامان (مکان گزینی طبیعی و فرهنگی؛ بازنمود ساختاری ویژه در بافت کالبدی روستاهای هورامان)
- گردشگری و برنامه ریزی توسعه پایدار (مطالعه موردی: روستای ساتیاری- شهرستان پاوه- استان کرمانشاه)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.