سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
کد COI مقاله: URBANPLANING04_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,020
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حاشیه نشینی و مسائل اجتماعی_فرهنگی در شهرها (مطالعه موردی:شهر خمین)
چکیده مقاله:
گسترش فیزیکی نابسامان و بی رویه شهرها یکی ازمشکلات شهروشهرنشینی کشورهای درحال توسعه دردوران معاصر می باشد اگر این روند سریع و بی برنامه همچنان ادامه یابد به ترکیبی نامتناسب از فضاهای شهری خواهد انجامید که یکی از پیامدهای آن حاشیه نشینی شهری است هدف از نگارش مقاله حاضر بررسی علل و پیامدهای ناهنجاریهای کالبدی اجتماعی پیرامون شهرها شهرخمین است که درآن تلاش شده است تا با توجه به فرضیه های مطرح شده به بررسی مسائل اجتماعی فرهنگی حاشیه نشینی همانند پسرانهای شهری گرایش به مشارکت اجتماعی / سیاسی توجه گردد روش تحقیق دراین پژوهش از نوع اسنادی و پیمایشی است و شیوه نمونه گیری آن سهمیه ای چندمرحله ای است جامعه آماری تحقیق پیش رو درمناطق سه گاه حاشیه نشین شهر خمین است که ازطریق پرسشنامه محقق ساخته مورد بررسی قرارگرفته اند درنهایت تعداد 384 نمونه براساس فرمول کوکران تعیین ومورد مطالعه قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
حاشيه نشيني، مهاجرت، گرايش به مشاركت اجتماعي، گرايش به مشاركت سياسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164761/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد امینی، حمیده و علیزاده اقدم، محمدباقر،1391،حاشیه نشینی و مسائل اجتماعی_فرهنگی در شهرها (مطالعه موردی:شهر خمین)،چهارمین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/164761
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، محمد امینی، حمیده؛ محمدباقر علیزاده اقدم)
برای بار دوم به بعد: (1391، محمد امینی؛ علیزاده اقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.