تاثیر استعداد یابی و جانشین پروری بر تعهد کاری کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی پایداری کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: BUSUCONF03_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا پیرایش

دانشیار گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه زنجان

علیرضا موسوی زاده عنا

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی

مائده هاشملو

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه زنجان

چکیده

هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر استعدادیابی و جانشین پروری بر تعهد کارکنان در بین منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی شهر زنجان میباشد بدین منظور محقق در نظر دارد تا تاثیر هر یک از ابعاد استعدادیابی شناسایی جذب و انتخاب توسعه مهارتهای استعدادی نگهداری و بکارگیری را بر تعهد سازمانی کارکنان مورد بررسی قرار دهد. تحقیق حاضر از نظر روش از نوع توصیفی بوده و بر اساس هدف تحقیق از نوع کاربردی و به لحاظ نحوه گردآوری و تحلیل دادهها از نوع تحقیقات کمی و از نوع پیمایشی میباشد. جامعه آماری تحقیق کارکنان دانشگاه ازاد زنجان بوده و روش نمونه گیری در این پژوهش طبقه ای تصادفی باشد. جهت بررسی و توصیف ویژگیهای عمومی پاسخ دهندگان از روشهای موجود آمار توصیفی مانند جداول توزیع فراوانی درصد فراوانی و میانگین استفاده شده است. تحلیل نتایج حاصل پرسشنامه و تخمین پارامترهای مدل با توجه به مدل مفهومی تحقیق از روش معادلات ساختاری توسط نرم افزارهای Amos و SPSS انجام گرفته است به منظور جمع آوری داده ها و اطلاعات از ابزار پرسشنامه استفاده گردیده است و برای پایایی و روایی تحقیق از فرمول الفای کرونباخ و نظرات نخبگان استفاده شده است و در نهایت با تجزیه و تحلیل دادههای به دست آمده از طریق نرم افزار به تایید یا رد فرضیههای تحقیق پرداخته است. با نتایج به دست آمده از تحلیل دادهها در نهایت همه فرضیات تحقیق به تایید رسیدند که شناسایی جذب و انتخاب توسعه نگهداری . و به کارگیری کارکنان در فرایند استعداد یابی و جانشین پروری بر تعهد کاری کارکنان در دانشگاه زنجان دارای تاثیرمثبت و معنادار است.

کلیدواژه ها

استعدادیابی، جانشین پروری، تعهد کاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.