ساختار زبان شناسی و بررسی جنبه های کاربردی آن در زبان انگلیسی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HESPCONF01_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرزو فیروزی

دانشجوی دکتری زبان شناسی

عزیزه خان چوبانی اهرنجانی

گروه زبان انگلیسی،واحد سلماس دانشگاه آزاد اسلامی،سلماس،ایران

چکیده

استعاره های زیادی برای توضیح و شرح ساختار مذاکره به کار رفته اند برای بعضی گفت و گو و مذاکره مثل یک رقص است ، با شرکای مذاکره که به آرامی حرکاتشان را با هم هماهنگ می کنند. برای دیگران گفت و گو مثل عبور یک ترافیک از یک تقاطع می باشد که شامل حرکات متناوب بسیار و بدون هیچ برخوردی است. بخش قبل، بر جنبه های آگاهی اجتماعی که می تواند بر آنچه از طریق گفته ها و در طول یک فعل و انفعال رابطه ایجاد کند. تاثیر داشته باشد تمرکز کرد. اصطلاح اثر متقابل (فعل و انفعال) در واقع می توانست شامل تعداد زیادی از زد و خوردهای کاملا متفاوت اجتماعی شود.برای مثال یک معلم که در کلاس در حال صحبت کردن با دانش آموزان است نوعی از اثر متقابل را نشان می دهد. مثالهای دیگر شامل پزشکی است که در یک کلینیک، بیماری صحبت می کند یا افرادی که در مذاکرات یک دادگاه شرکت می کنند. افرادی که در جلسه کمیته یا هیئت شرکت دارند یا افرادی که در اداره پست در حال خرید تمبر هستند و هزاران تجربه مختلفی که مردم دارند در آن یک تبادل گفتار میان افراد وجود دارد. احتمال می رود نوع مذاکره بر اساس موقعیتهای مختلف تعامل متفاوت باشد. به هر حال ساختار و مذاکره یعنی الگوی بنیادی من می گویم ... تو می گویی ... من می گویم ... تو می گویی از آن نوع تعامل بنیادی که ما در ابتدا آن را بدست می آوریم و اغلب مورد استفاده قرار می دهیم ناشی می شود. این، ساختار مذاکره و گفت و گو است. ساختار گفت و گو چیزی است که ما با آن در طول بیشتر مذاکره آشنا هستیم. اکنون زمان آن رسیده که به این ساختار به عنوان یک منظر حساس و دشوار کاربرد آشنای دقیق تر بنگریم.

کلیدواژه ها

زبان شناسی، ساختار، گفتگو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.