سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی قشم و چشم انداز آینده
کد COI مقاله: QESHM01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 484
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی جاذبه های طبیعت جانوری جزیرهی قشم به منظور دستیابی به اکوتوریسم پایدار
چکیده مقاله:
گردشگری طبیعت (اکوتوریسم) پدیدهای مدرن است که انگیزه ی اصلی آن مشاهده و لذت از طبیعت و پدیده ها و چشم - اندازهای طبیعی و فرهنگی بو ده و از آن می توان به عنوان یکی از منابع جدید درآمد در راستای توسعه ی پایدار نام برد . هدف اصلی از انجام این تحقیق، بررسی و ارزیابی طبیعت جانوری با قابلیت جذب گردشگر به منظور شناخت زمینه ها و فرصت های اکوتوریسم در جزیره ی قشم می باشد. بدین منظور در مطالعهی حاضر، با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و مطالعات اسنادی و کتابخانهای به معرفی و بررسی دقیق جاذبه های اکوتوریستی طبیعت جانوری منطقه پرداخته شده است . بر اساس بررسی های به عمل آمده، جزیره ی قشم با وسعتی نزدیک به 1500 کیلومتر مربع، بیشترین سواحل و کرانه ها را در بین جزایر خلیج فارس به خود اختصاص می دهد و دارای انواع اکوسیستم های جانوری مهم دنیا می باشد. بنابراین از قابلیت ها و توانمندی های شایان توجهی برای توسعهی اکوتوریسم جانوری برخوردار است . این مطالعه ضمن معرفی و شناسایی چنین مزیت هایی و بیان برخی چالش ها ی موجود، به پیجویی راهبردهای مناسب در جهت بهرهگیری هر چه بهتر و بیشتر از آنها پرداخته است.
کلیدواژه ها:
اكوتوريسم، توسعه ي پايدار، طبيعت جانوري، قشم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/163138/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزی، پروانه و محمدی، محبوبه،1390،بررسی جاذبه های طبیعت جانوری جزیرهی قشم به منظور دستیابی به اکوتوریسم پایدار،همایش ملی قشم و چشم انداز آینده،قشم،،،https://civilica.com/doc/163138
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، عزیزی، پروانه؛ محبوبه محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1390، عزیزی؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل سازی برای برنامه ریزی نیروی انسانی در سازمان با ساختار ایستا (غیر پویا)
- کارآفرینی گردشگری
- گردشگری روستایی و نقش آن درتوسعه ی مناطق روستایی مطالعه موردی روستای تمین استان سیستان و بلوچستان
- برنامه ریزی نیروی انسانی با تأکید بر پیش بینی تقاضای نیروی انسانی برای شرکت واگن پارس (1390-1381)
- همراستاسازی استراتژیک منابع انسانی با استفاده از کارت امتیازی متوازن پویا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.