سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی قشم و چشم انداز آینده
کد COI مقاله: QESHM01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 727
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگرشی بر محیط زیست خلیج فارس با تأکید بر جنگل های حرا
چکیده مقاله:
خلیج فارس سومین خلیج بزرگ دنیا پس از خلیج های مکزیک و هودسون است که صرف نظر از منابع نفت و گاز منحصر به فرد، ارزش های زیست محیطی بسیار زیادی دارد. خلیج فارس به دلیل موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد ثروت های زیادی را داراست که از جمله مهمترین آن می تواند توسعه جهانگردی باشد و اکوسیستم های جالب توجهی از جمله مانگرو که بویژه جنگل های حرا را در بر دارد از جمله آنهاست. گونه حرا دارای خصوصیات و ویژگی های چشمگیر است که فواید ب یشمار دارد. گل خورک نیز از جمله ماهی های معروف محیط های طبیعی جنگل های حرا به شمار می رود و ارزش های زیست بوم زیادی دارد. آسیب پذیری اکوسیستم های خلیج فارس نیز اهمیت زیادی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QESHM01_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/163126/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خالدی، شهریار و امانی، حامد و خالدی، شبنم و دهقان، علیرضا،1390،نگرشی بر محیط زیست خلیج فارس با تأکید بر جنگل های حرا،همایش ملی قشم و چشم انداز آینده،قشم،https://civilica.com/doc/163126
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، خالدی، شهریار؛ حامد امانی و شبنم خالدی و علیرضا دهقان)
برای بار دوم به بعد: (1390، خالدی؛ امانی و خالدی و دهقان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- اسدی، 0(1375). اطلس ماهیان خلیج فارس و دریای عمان، نشر ...
- بهروزی راد، ب.(1377).ویژگی ها و اهمیت تالاب های مهم بین ...
- دانه کار، ا.(1377). منطق حساس دریایی ایران، فصلنامه محیط زیست، ...
- دانه کار، ا.(1380). بررسی رابطه متقابل درختان حرا و جانوران ...
- دانه کار، ا.(1373)، بررسی مانگروهای منطقه سیریک، پایان نامه کارشناسی ...
- منی، ا.(1370). برخی ویژگی های بوم شناختی و رسوب شناختی ...
- ولی پور، ک. و همکاران(1385)، تغییرات ایزوآنزیم های پراکسید از ...
- Blasco, _ 1985).Training and research activities On mangrove ecosystems of ...
- Chapman, V.J.(1976). Mangrove vegetation, Gramer edition Vaduz ...
- Hamilton, L.S.(1984). Handbook for mangrove area management, UNES CO/UNDP, IUCN ...
- Snedaker, S.C. 1984, The mangrove ecosystem: Research methods, UNES CO/SCOR. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.