سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم
کد COI مقاله: SIEC03_046
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,627
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تامین کنندگان زنجیره تامین با استفاده از رویکردی ترکیبی از تکنیک هخای تصمیم گیری چند معیاره در محیطی فازی
چکیده مقاله:
انتخاب تامین کننده مناسب یکی از اساسی ترین مسائل زنجیره تامین سازمان ها می باشد، در واقع انتخاب تامین کننده مناسب کلید اصلی بدست آوردن کیفیت مطلوب، بجای ، قیمت مناسب سطح لازم حمایتی فنی و سح مطلوب خدمات است. در مقاله حاضر با هدف ارزیابی و اولویت بندی تامین کنندگان زنجیره تامین در ابتدا با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و جستجو در سایت های اینترنتی شاخص های ارزیابی استخراج و با استفاده از پرسشنامه و نظرات 10 نفر از کارشناسان و خبرگان شرکت مورد مطالعه و مطابق با شرایط محیطی و محاطی صنعت مورد بررسی بومی سازی شدند. یافته های تحقیق حاضر شاخصه های منتخب بومی را در قالب 12 عامل به عنوان شاخصه های ارزیابی دسته بندی می نماید. سپس با استفاده از تکنیک FAHP شاخص های مورد نظر وزن دهی و در نهایت با استفاده از تکنیک FVIKOR نسبت به رتبه بندی تامین کنندگان اقدام می گردد.
کلیدواژه ها:
ارزيابي- تامين كنندگان- زنجيره تامين- تصميم گيري چند معياره- فازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162459/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقا جانی، حسنعلی و درگاهی، هادی،1391،ارزیابی تامین کنندگان زنجیره تامین با استفاده از رویکردی ترکیبی از تکنیک هخای تصمیم گیری چند معیاره در محیطی فازی،سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم،تهران،،،https://civilica.com/doc/162459
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، آقا جانی، حسنعلی؛ هادی درگاهی)
برای بار دوم به بعد: (1391، آقا جانی؛ درگاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پایداری شیروانی های خاکی با تغییر پارامترهای برشی خاک
- بررسی اثر گذاری روش های تامین مالی نظام سلامت در اقتصاد در ایران
- کاربرد آلیاژ حافظه دار در پزشکی
- مطالعه موردی امکان سنجی پیاده سازی RFID در کارخانه پرس شرکت ایران خودرو
- یک روش تجزیه بندرز شتاب یافته در حل مسأله برنامه ریزی عدد صحیح
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- موانع ، راهکارها و پتانسیل ارزش های معماری در توسعه صنعت توریسم (نمونه موردی ارومیه)
- کاربرد نانوسیلیس در خصوصیات مکانیکی مخلوط های بتنی با رویکرد توسعه پایدار
- عیب یابی هوشمند سازه ها با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر بهینه سازی و شبکه عصبی مصنوعی
- کاهش اثر نویز پاسخ ها توسط تبدیل موجک گسسته در روند عیب یابی سازه ها با الگوریتم رگرسیون بردار پشتیبان موجکی
- مطالعه تجربی در مورد جذب انرژی مواد متخلخل پر شده از سیال مگنتورئولوژیکال
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.