بررسی رابطه سلامت روان درخانواده هایی که از فرزندان معلول نگهداری می کنند با خانواده های عادی درشهرستان مسجد سلیمان 1388
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,598
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_032
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
توانبخشی فرایندی است منسجم مستمر چرا که وقتی سخنی از قادر سازی فرد معلول به میان می آید نه تنها نظام خانواده و آموزش و پروش بلکه سازمان های حمایتی طراحان معماری شهری رسانه های ارتباط جمعی صاحبان مشاغل و نظام آموزش عالی و ...هرکدام به نوعی می کوشند تا زیرسخت های توانبخشی براساس ارکان زندگی اجتماعی شکل یابد و درنهایت این فرایند توانمندسازی برپایه عناصر موجود درساختار جامعه امروز محقق گردد تامین سلامت روانی خانواده دارای فرزند معلول مهمترین موضوعی است که دراین مرحله از توانبخشی مدنظر روانشناسان و متخصصان بهداشت روانی قرار دارد سطوح استرس درخانواده های فرزند معلول تفاوت کمی و کیفی با سطوح آن دربین خانواده هایی دارد که فرزندانشان سالم اند ویلتون و رنوت این ادعارا مورد توجه قرار دادند و مطالعه خود برروی 42 خانواده نیوزیلندی دارای کودکان معلول معتدل و شدید و 42 خانواده دارای کودکان پی ش دبستانی سالم به بررسی سطوح استرس دردوگروه پرداختند نتایج بدست آمده نشانگر سطوح بالاتر استرس دربین خانواده هایی بود که فرزند معلول داشتند.
نویسندگان
نوال میناوی
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مسجد سلیمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :