سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت دانش در سازمانهای آموزشی
کد COI مقاله: IAUMAHALLATKM01_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,087
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه ابعاد مدیریت دانش با کیفیت زندگی کاری اعضای هیات علمی، در منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر، با هدف بررسی رابطه ابعاد مدیریت دانش با کیفیت زندگی کاری اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 8 انجام شد.جامعه آماری را کلیه اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 8 تشکیل می دادند که بالغ بر 22283 نفر بودند.نمونه آماری ازطریق نمونه گیری به روش تصادفی خوشهای تک مرحلهای انجام شد، حجم نمونه با توجه به جدول مورگان 379 نفر تعیین شد. به منظور جمع آوری اطلاعات از دو پرسشنامه شامل پرسشنامه مدیریت دانش و کیفیت زندگی کاری استفاده شد. برای تعیین ویژگی های روانسنجی پرسشنامه، روایی محتوایی آن با نظر خواهی از متخصصان مورد تایید قرار گرفت.علاوه بر آن به منظور برآورد همسانی درونی بین سوال ها و مولفه ها از روش محاسبه آلفای کرونباخ استفاده شد. که اعتبار پرسشنامه مدیریت دانش ( 0.87 ) و کیفیت زندگی کاری ( 0.84 ) بدست آمد. نتایج استفاده از آزمون آماری خی دو توافقی و ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین ابعاد مدیریت دانش و کیفیت زندگی کاری اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 8 در سطح معنی داریP<0.01 رابطه معنی داری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
مديريت دانش، كيفيت زندگي كاري، اعضاي هيات علمي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162181/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، منوچهر و رشمه، جواد و معماری، ناصر،1389،بررسی رابطه ابعاد مدیریت دانش با کیفیت زندگی کاری اعضای هیات علمی، در منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی،اولین همایش ملی مدیریت دانش در سازمانهای آموزشی،محلات،،،https://civilica.com/doc/162181
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، قاسمی، منوچهر؛ جواد رشمه و ناصر معماری)
برای بار دوم به بعد: (1389، قاسمی؛ رشمه و معماری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 3,668
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی
- ایفای تعهد از طریق واریز وجه به حساب محجورین
- تاثیر کانال های توزیع بر فروش محصولات
- انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS
- جانمایی سدهای زیر زمینی با استفاده از GIS و روش تصمیم گیری AHP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.