بهینه سازی وزن تیر ورق با مقطع I با قید حداکثر میزان خیز با استفاده از الگوریتم تبرید تدریجی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,170

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISSS02_027

تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391

چکیده مقاله:

تیرهای فولادی با مقطع I شکل، دارای چندین متغیر طراحی از جمله ضخامت بال و جان تیر و همچنین ارتفاع و عرض مقطع تیر می باشند، که این متغیرها موثر بر سطح مقطع تیر، وزن تیر، ممان اینرسی مقطع تیر و در نتیجه سختی خمشی تیر می باشند. در این تحقیق سعی شده است با استفاده از الگوریتم تبرید تدریجی، وزن یک تیر ورق I شکل با طول 3 متر و بارگذاری گستردهی 500 کیلوگرم بر متر،با قید حداکثر میزان خیز تیر 0.2 درصد طول تیر و همچنین حفظ استحکام ان، تا حد ممکن کاهش پیدا کنند. این روش با ایجاد همسایگی های اتفاقی برای یکی از 4 متغیر طراحی به بررسی قیود مسئله می پردازد و در صورت ارضائ شدن این قیود طبق الگوریتم متروپولیس، به جستجوی مقدار کمینه ی تابع هدف را که در اینجا وزن تیر است، می پردازد. عملکرد الگوریتم مترولیس به این صورت است که در هر تکرار جواب بهبود دهنده ای را می پزیرد.همچنین جواب غیر بهبود دهنده را نیز در صورتی که تابع احتمال بولتزمان از مقدار مشخصی بیشتر بود، پذیرفته می شود. به این ترتیب، الگوریتم پس از انجام تعدادی تکرار به پاسخ بهینه دست پیدا م یکند. در این تحقیق با استفاده از روش گفته شده، وزن تیر تحت باگذاری مشخص و با حفظ قیود گفته شده به میزان زیادی کاهش پیدا کرده است.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

مجتبی آقامیری

کارشناسی ارشد، گروه مکانیک ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ای

محمد کارکن

دانشجوی دکتری، گروه عمران ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :