سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
کد COI مقاله: FUNCFOOD02_107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 704
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه زمان شستشوی ( فیله ، گوشت چرخ شده ) گوشت کپور معمولی Cyprinus carpio بر کیفیت محصول
چکیده مقاله:
این مطالعه به مقایسه دو زمان مختلف شستشوی گوشت کپور معمولی می پردازد. شسشتو بر روی فیله و برروی گوشت چرخ شده انجام گرفت و برخی از شاخصهای کیفی (رطویت ، پروتئین ، ظرفیت نگهداری آب ، ازت فرار و ارزیابی ژل تولیدی و ارزیابی حسی ) بررسی گردیدند. نتایج نشان دادند ، سوریمی (گوشت چرخ شده شسته )رطوبتی در حدود81/9% داشت مقدار پروتئین سوریمی 96/33% و و میزان پروتئین تیمار دیگر 67/74% بود سوریمی 49% ظرفیت نگهداری آب و تیمار دیگر 7% ظرفیت نگهداری آب را به خود اختصاص داد p< 0/05گوشت چرخ شده حاصل از فیله های شسته میزان ازت فرار بالاتری نشان داد ژل حاصل از هر دو نوع تیمار کیفیت خوبی داشت و بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داد.
کلیدواژه ها:
كپورCyprinus carpio سوريمي ، شستشو ، استحكام ژل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161386/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شعبانپور، بهاره و پورعاشوری، پرستو و خواجه، مهدیس و زنگویی فر، لیلا،1387،مقایسه زمان شستشوی ( فیله ، گوشت چرخ شده ) گوشت کپور معمولی Cyprinus carpio بر کیفیت محصول،دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)،تهران،،،https://civilica.com/doc/161386
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، شعبانپور، بهاره؛ پرستو پورعاشوری و مهدیس خواجه و لیلا زنگویی فر)
برای بار دوم به بعد: (1387، شعبانپور؛ پورعاشوری و خواجه و زنگویی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.