بررسی تاثیر مصرف فرآورده های لبنی عملگر در افراد مبتلا بهHIV/AIDS
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,328
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FUNCFOOD02_053
تاریخ نمایه سازی: 9 شهریور 1391
چکیده مقاله:
بر اساس توصیهFAO/WHO محصولات پروبیوتیکی بخصوص در جوامع با خطر مرگ و میر و بیماری می بایست توزیع گسترده تری داشته باشد. دلیل این توصیه مرگ ناشی از اسهال بخصوص در اثر بیماری ایدز و توانایی عوامل پروبیوتیکی جهت درمان اسهال و کاهش ریسک ابتلا بهHIV بوده است. پروبیوتیک ها با ایجاد محیطی سالم در واژن، خطر عفونت بهHIV را کاهش داده و در افراد آلوده موجب تخفیف علائم بیماری می شوند. مورد اخیر با پیشگیری یا درمان اسهال، افزایش یا تثبیت شمارش لیمفوسیت های CD4+ از طریق کمک به توان دفاعی بدن در مقابل عفونت) و کاهش آثار جانبی درمان های دارویی امکان پذیر است. بنابر این مصرف عوامل پروبیوتیکی توصیه شده و عموما این عوامل از طریق فرآورده های لبنی تخمیری از جمله ماست منتقل می شوند.تخمیر موجب آزاد شدن ریز مغذی های گوناگون شده و محیط مناسبی جهت پروبیوتیک ها مهیا می کند. محصولات لبنی حاوی عوامل پروبیوتیکی به جهت خواص درمانی در گروه غذاهای عملگر قرار می گیرد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی محمدی ثانی
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :