سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان )

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,333

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ABYARI11_289

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391

چکیده مقاله بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان )

افزایش جمعیت و رشد صنایع و مصرف بیش از حد سوخت های فسیلی و جنگل زدایی و بیابان زایی و .... از عوامل موثر در افزایش گازهای گلخانه ای و تغییر اقلیم می باشند. این تحقیق برای بررسی و ارزیابی تغییرات بارش و دمای استان کرمان در حالت افزایش گازهای گلخانه ای انجام گرفته و با استفاده از مدل ترکیبی MAGICC-SENGEN به همراه دو گردش عمومی جو HADCM3 و ECHO-G و با استفاده از سه سناریو تغییر اقلیم A1B و B1 و A2 برای دهه های آینده انجام گرفته است . بررسی از سال 2000 تا 2100 صورت گرفته است. بر اساس نتایج حاصل از بررسی دو مدل میزان دما در مدل HADCM3 به اندازه 2/12 درجه سانتی گراد و در مدل ECHO-G به میزان 2/28 درجه سانتیگراد افزایش داشته است و تغییرات بارش با استفاده از HADCM3 به میزان 5/3 درصد و در مدل ECHO-G به میزان 8/78 درصد افزایش داشته است. مدل HADCM3 میزان تغییرات دما و بارش را کمتر از ECHO-G برآورد نموده است. نتایج حاصل از دو مدل نشان می دهد که افزایش بارش و دما تا سال 2030 روند کندتری داشته است و از آن پس روند افزایشی شدت بیشتری داشته است.

کلیدواژه های بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان ):

نویسندگان مقاله بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان )

فریده السادت هاشمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی ،دانشگاه فردوسی مشهد

محمد موسوی بایگی

دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
بایان ا.، نجفی نیک ز.، زابل عباسی ف، حبیبی نوخندان ...
صلاحی ب.، ولی‌زاده ک، خلیل و.، قویدل رحیمی ی.، (1383). ...
عباسی ف .، بابائیان ا.، حبیبی نوخندان م.، مختاری _ ...
محم‌دی ح.مق‌ی‌ی ف.، )1831(. "رن‌دش‌اخض ه‌ای ح‌دی دما وب‌ارش درته‌ران".پژوه‌ش ...
I5] محمدی ح، مقبل م.، رنجبر ف.، (1389). "مطالعه تغییرات ...
Hajabbasi, M. A., Jalalian, A., and Karimzadeh, H. R. (1997). ...
Jakob, M., and lambert, S., (2009). "Climate change effect on ...
Lazar, B., and Williams, M., (2008). "Climate Change in Westerm ...
Lydden pollyy, Rc., Andrew, T., (2009). "Parasite ZOOaoses and climate ...
Wali, M. K., Evrendilek, F., West, T., Watts, S., Pant, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان )" توسط فریده السادت هاشمی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی ،دانشگاه فردوسی مشهد؛ محمد موسوی بایگی، دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییر اقلیم ، گازهای گلخانه ای ، مدل گردش عمومی جو ، ECHO-G ، HADCM3 ، MAGICC-SENGEN هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1333 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش جمعیت و رشد صنایع و مصرف بیش از حد سوخت های فسیلی و جنگل زدایی و بیابان زایی و .... از عوامل موثر در افزایش گازهای گلخانه ای و تغییر اقلیم می باشند. این تحقیق برای بررسی و ارزیابی تغییرات بارش و دمای استان کرمان در حالت افزایش گازهای گلخانه ای انجام گرفته و با استفاده از مدل ترکیبی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات بارش و دما با استفاده از مدل MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی : شهر کرمان ) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.