سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: IMES04_243
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 647
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل شکست و تغییرات ریزساختاری یک پره متحرک ردیف دوم IN738LC توربین گازی
چکیده مقاله:
در این تحقیق، علل شکست یک پره متحرک ردیف دوم توربین گازی مربوط به یک واحد نیروگاهی با ظرفیت اسمی 159MW مورد بررسی قرار گرفت. این پره که از جنس سوپرآلیاژ پایه نیکل IN738LC بوده است، در کارکرد مجدد پس از بازسازی، بعد از تنها 1800 ساعت دچار آسیب گردید. جهت تعیین علل و مکانیزم شکست این پره، از تکنیک های شکست نگاری، بررسی های متالوگرافی و آزمون تنش-گسیختگی استفاده گردید. همچنین تغییرات ریزساختاری پره با استفاده از تکنیک های میکروسکوپی نوری و میکروسکوپی الکترونی روبشی مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به شرایط کاری سخت این پره ها از نظر دما و تنش، احتمال دخالت مکانیزم های خزش و خستگی در این آسیب داده می شد. لیکن بررسی ریزساختار پره از جمله ابعاد و مورفولوژی رسوبات γ و کاربیدها نشان داد که پره دچار تغییر شکل خزشی چندانی نشده بود. عدم دخالت مکانیزم خزش در شکست این پره با محاسبه پارامتر لارسون- میلر نیز اثبات گردید. به علاوه با بررسی ترک های اشاعه یافته به زیر سطح شکست اثبات گردید که شکست به طور ناگهانی رخ داده و در نتیجه مکانیزمی چون خستگی نیز نمی توانسته است عامل شکست باشد. در نهایت، مکانیزم شکست با توجه به نتایج شکست نگاری و آنالیز شیمیایی بقایای به جای مانده بر روی پره، شکست در اثر اصابت یک جسم خارجی تشخیص داده شد.
کلیدواژه ها:
IN738LC ، آسيب در اثر اصابت جسم خارجي، روش هاي تخمين عمر خزشي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/156828/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طرفه، مریم و فرهنگی، حسن،1389،بررسی علل شکست و تغییرات ریزساختاری یک پره متحرک ردیف دوم IN738LC توربین گازی،چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/156828
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، طرفه، مریم؛ حسن فرهنگی)
برای بار دوم به بعد: (1389، طرفه؛ فرهنگی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ریزساختاری و خواص مکانیکی سوپر آلیاژ IN738 پس از حرارت دهی در زمانهای طولانی
- فرایند بازسازی و جوان سازی پره های ثابت ردیف اول توربین گازیV94.2
- بررسی علل شکست یک پره توربین گازی از جنس سوپر آلیاژ اینکونل738LC
- اهمیت آزمونهای غیر مخرب در تخمین عمر پره توربین گازی
- بررسی ریز ساختار و اثر عملیات حرارتی جوان سازی بر پره های توربین گازی ساخته شده از سوپر آلیاژ اینکونل 738 کم کربن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.