بررسی وضعیت بیابان زایی دشت ورامین با استفاده از مدل IMDPA از نقطه نظر شاخص الگوی کشت
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 905
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND02_229
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
چکیده مقاله:
تحت تاثیر پی امدهای تخریب اراضی ناشی از فعالیت های انسانی اراضی گستردها ی به بیابان تبدیل شده اند با هدف نشان دادن درجه تاثیر شاخص الگوی کشت دربیابان زایی دشت ورامین پس از تهیه نقشه واحدهای کاری بازدید میدانی و جمع آوری آمار و اطلاعات لازم و استفاده از مدل IMDPA نقشه بیابان زایی ناشی ازاین شاخص تهیه گردید منطقه از حیث این شاخص با میانگین ارزش عددی 1/75 درکلاس متوسط بیابان زایی قرار دارد 39/5% منطقه درکلاس کم 58 درصد درکلاس متوسط و 2/5% درکلاس شدید قرار دارد و بیشترین شدت مربوط به واحدکاری اراضی آیش درشمال غربی منطقه مورد مطالعه می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محبوبه بهزادی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی
نادر نورا
استادیار دانشگاه علوم کشاورز یو منابع طبیعی گرگان
مهدی مفتاح هلقی
دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :