مدیریت هرزآبهای سطحی با احداث هلالی آبگیر درمناطق بیابانی مطالعه موردی جنوب استان کرمان
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,648
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND02_126
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
چکیده مقاله:
یکی از راه های مهمسازگاری با خشکی و جلوگیری از روندبیابان زدایی استفاده مفید از منابع آب است و باید سعی کردتاحد ممکن از ریزشهای جوی جریانهای سطحی ومنابع آب زیرزمینی به نحو مطلوبی استفاده شود این مقاله باهدف بررسی کارایی احداث هلالی آبگیر و محاسبه میزان آب ذخیره شده درمنطقه مورد مطالعه واقع درجنوب استان کرمان انجام پذیرفت نتایج بیانگر این موضوع بود که سازه ها با ابعاد درنظر گرفته شده با توجه به میزان بارندگی سالیانه منطقه مناسب شرایط موجودب وده و درمنطقه موردمطالعه از 1200 هلالی احداث شده درطول بارندگی های یک سال سفره های آب زیرزمینی درمنطقه با نفوذ حدود 443976 221988 مترمرکعب آب حاصل از احداث حاصل از احداث هلالیهای آبگیر تغذیه میگردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمزه احمدی
مدرس دانشگاه جیرفت
نعمت اله مددی زاده
کارشناس ارشد مرتعداری
سعید شاهرخی
کارشناس ارشد مرتعداری
ایرج امیری
مدرس دانشگاه جیرفت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :