بررسی آزمایشگاهی عملکرد گرمایی و الکتریکی یک سیستم فتوولتائیک/گرمایی با خنک کاری نانوسیال و مجهز به کلکتور صفحه-لوله مارپیچی شیاردار
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 271
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ENERGY-12-1_011
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401
چکیده مقاله:
در این مقاله، عملکرد گرمایی و الکتریکی سیستم های فتوولتائیک/گرمایی مجهز به کلکتور صفحه-لوله مارپیچی شیاردار به صورت آزمایشگاهی بررسی شده است. از نانوسیال آب-مگنتیت به عنوان سیال انتقال گرما استفاده شده است. تاثیر غلظت نانوذرات (۰-۱ درصد)، دبی جرمی نانوسیال (۱۰-۴۰ کیلوگرم بر ساعت) و گام شیار (۰، ۴/۵ و ۸ میلی متر) بر روی پارامترهای عملکردی سیستم شامل دمای پنل فتوولتائیک، راندمان گرمایی، راندمان الکتریکی و راندمان کل بررسی شده است. همه آزمایش ها در شرایط محیطی (شدت تابش خورشیدی و دمای محیط) مشابه و با استفاده از شبیه ساز خورشیدی انجام شده است. نتایج نشان داد که شیاردار کردن لوله مارپیچی منجر به بهبود عملکرد گرمایی، الکتریکی و کلی سیستم فتوولتائیک گرمایی می شود. همچنین مشاهده شد که سیستم با گام شیار ۴/۵ میلی متر دارای عملکرد گرمایی، الکتریکی و کلی بهتری از سیستم با گام شیار ۸ میلی متر است. طبق نتایج، راندمان های گرمایی، الکتریکی و کل سیستم با صفحه-لوله مارپیچی شیاردار با گام ۴/۵ میلی متر، به ترتیب در محدوده ۰۳/۳۷-۸۹/۵۰، ۲۹/۱۲-۳۸/۱۲ و ۳۷/۶۹-۴۷/۸۳ درصد است. همچنین نتایج نشان داد که افزایش غلظت نانوذرات و دبی جرمی نانوسیال منجر به بهبود عملکردهای گرمایی، الکتریکی و کلی هر سه سیستم مورد بررسی در تحقیق حاضر می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امین شهسوار
kermanshah university of technology
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :