ایجاد تحول درگزارش صبحگاهی و بررسی نگرش اعضای هیئت علمی وفراگیران فیلد روانپزشکی نسبت به آن در دانشگاه جندی شاپور اهواز (مقاله کوتاه)
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 163
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EDJ-1-2_008
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401
چکیده مقاله:
به دلیل اهمیت گزارش صبحگاهی درآموزش پزشکی، بررسی وضعیت آن لازم و ضروری است. بخصوص ارزیابی سطح آگاهی و نگرش استادان و دانشجویان می تواند درعملکرد بهتر پزشکان درآینده موثر باشد. در این پژوهش برای گزارش صبحگاهی فیلد روانپزشکی، شرح وظایفی برای تمامی گروه های تحت آموزش (اینترن و دستیاران سطوح مختلف تحصیلی) تهیه شده و به مدت ۶ ماه درگروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مورد استفاده قرارگرفت. پس از آن نگرش اعضای هیئت علمی و همه فراگیران درخصوص چارت تهیه شده بررسی شد.۴/۷۶% اعضای هیئت علمی از این که با توجه به ساختار کنونی در زمان کوتاه تر می توانستند اطلاعات جامعی را از وضعیت موجود در بخش های اورژانس به دست آورند، آن را مفید دانستند. همه فراگیران بر این باور بودند که اطلاعات به دست آمده از گزارش صبحگاهی با توجه به ساختار کنونی و نظر به مدت زمان کوتاه صرف شده برای آن، بسیار مناسب می باشد. ۴/۸۱% از اینترن ها نسبت به شرح وظایف خواسته شده از آن ها ابراز رضایت نمودند و آن را مناسب با شرایط آموزشی و توانایی خویش می دانستند. ۲/۹۱% دستیاران شرح وظایف مطرح شده را با دیگر آموزش های ارائه شده توسط گروه هم راستا ارزیابی کردند و آن را به عنوان یک منبع آموزشی بسیار مفید دانستند. نظر به دقیق بودن و چارت بندی این شیوه آموزش، به نظر می رسد که به طور اختصاصی در فیلد روانپزشکی دانشگاهی کشور، قابل اجرا می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
احمد فخری
عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
حاتم بوستانی
عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
سعید قشونی زاده
روانپزشک، اهواز، ایران
سیروس پاک سرشت
عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
محمدرضا حق دوست
کارشناس ارشد، روانشناس، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :