کیفیت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی ارگانیک

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FOODCONG05_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 347
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلاله سبک ملک

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران واحد علوم دارویی

ساغرسادات طباطبایی

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران واحد علوم دارویی

شیرین نیازی

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران واحد علوم دارویی

مبینا جهانشاهی

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران واحد علوم دارو یی

چکیده

امنیت غذایی، کی فیت تغذیه و ایمنی در سراسر جهان بسیار متفاوت است. رسیدن به این سه هدف یکی از چالش ها ی اصلی است.برای آینده نزدیک تا به حال، روشها ی تولید صنعتی به وضوح محدودیتها ی شدیدی مانند آلودگی جهانی را نشان داده اند.زنجیره غذایی و آب توسط بقا یای سموم دفع آفات، و کاهش محتوای مواد مغذی و طعم از طریق تولید مواد غذایی فشرده با هزینه کم و یافرآیندهااست. در راستا ی چندین بررسی متون منتشر شده، آژانس امنیت غذایی فرانسه (AFSSA) با هماهنگی من انجام داد، ارزیابی جامع وانتقادی به روز از کیفیت تغذیه ای و بهداشتی مواد غذایی ارگانیک. این بررسی بر اساس AFSSA است؛ گزارش منتشر شده و مطالعات اخیرمنتشر شده است. نکات عمده عبارتند از: ۱ / محصولات گیاهی ارگانیک حاوی ماده خشک و مواد معدنی )آهن، منیزیم( بیشتری هستند، وحاوی ریزمغذی ها ی آنتی اکسیدانی بیشتری مانند فنل ها و اسید سالیسیلیک است، ۲ / محصولات حیوانی ارگانیک حاوی اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری هستند، ۳/ داده ها ی مربوط به سطوح کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین به اندازه کافی ثبت شده است، ۴ / ۹۴ تا ۱۰۰ درصد موادغذایی ارگانیک عاری از هر گونه باقیمانده آفت کشها هستند، ۵ / سبزیجات ارگانیک حاوی نیترات بسیار کمتر ی هستند، حدود ۵۰ درصدکمتر.و ۶ / غلات ارگانیک نسبت به نمونه های مرسوم حاوی سطوح مشابهی از مایکوتوکسینها هستند بنابراین، سیستم ها ی کشاورزی ارگانیکقبلا ثابت کرده اند که می توانند مواد غذایی با استانداردها ی با کیفیت بالا تولید کنند. من همچنین بهبود و پیشرفت تولید ارگانیک را برایدستیابی به تولید غذای پا یدار برای انسان در آینده نزدیک پیشنهاد میدهم .

کلیدواژه ها

کشاورزی پا یدار،کشاورزی ارگانیک،غذای انسانی،تغذیه،ایمنی موادغذایی،آلاینده ها ،سلامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.