سال انتشار: 1382
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
کد COI مقاله: ICEE11_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 630
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی بسته نرم افزاری شبیه سازی سیستم تصویربرداری سی تی اسکن
چکیده مقاله:
سیستم تصویربرداری توموگرافی کامپیوتری بهعنوان یکی از روشهایت صویربرداری پزشکی دارای اهمیت ویژه ای می باشد دراین سیستم با قرارگرفتن عضو موردنظر داخل محفظه ای و سپس عبوراشعه x از داخل عضو درجهات مختلف به اطلاعاتی درداخل این عضو پی خواهیم برد دراین سیستم تصویربرداری می توان برشهای مختلفی درجهات مختلف از این عضو بدست آورد دراین مقاله بسته نرم افزار شبیه ساز درمحیط C++Builder 6 با نام SimCT طراحی گردیده است دراین بسته نرم افزاری کاربر می تواند برشهای افقی و عمودی از یک حجم مشخص واقعی را انتخاب کرده و نتایج بازسازی حاصل از تکنیکهای مختلف روشهای تکرار - روشهای تحلیلی را مشاهده و با یکدیگر مقایسه کند همچنین می توان اثر تغییر پارامترهای مختلف را دربازسازی تصویر مشاهده نمود و مناسب ترین تصویربازسازی شده را درتکنیکهای مختلف بازسازی تصویر بدست آورد.
کلیدواژه ها:
اشعه x توموگرافی کامپیوتری - بازسازی - تکرار - تبدیل رادون - SimCT
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/152017/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسفندآبادی، محمدشمس و محلوجی فر، علی،1382،طراحی بسته نرم افزاری شبیه سازی سیستم تصویربرداری سی تی اسکن،یازدهمین کنفرانس مهندسی برق،شیراز،،،https://civilica.com/doc/152017
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، اسفندآبادی، محمدشمس؛ علی محلوجی فر)
برای بار دوم به بعد: (1382، اسفندآبادی؛ محلوجی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد اینترنت اشیاء در مدیریت منابع آب
- نقش رهبری و شرایط کارکنان بر واکنش به تغییر سازمانی
- تبیین نقش فضاهای سبز شهری در افزایش تاب آوری شهری (با تاکید بر قابلیت باغات سنتی شهر قزوین)
- فرهنگ نگهداری و تعمیرات در ایران و ارائه فرهنگ جدید با عنوان نگهداری و تعمیرات بر پایه مسؤولیت
- اندر کنش دیوار حائل و خاک مسلح تحت بار نواری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.