پژوهشی بر کنترل کیفیت خودروها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج فرهنگ و هنر ایران
  • کد COI اختصاصی: CONFNASHR01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 200
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا محمودی فرد

مدرس گروه مهندسی صنایع، موسسه آموزش عالی ابرار، تهران، ایران

هانیه حسن بابایی

دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع، موسسه آموزش عالی ابرار، تهران، ایران

چکیده

امروزه با پیشرفت صنایع و تکنولوژی میتوان گفت که کیفیت محصول یکی از مهمترین عوامل برای تامین نیازهای مشتریان میباشد و کنترل کیفیت امروزه در تمام صنایع با اهمیت زیادی مورد نظر و مطرح بوده و به کار گرفته میشود. معمولا قیمت و کیفیت، دو عامل تعیین کننده در خرید کالا های مورد نیاز مشتریان میباشند. بعد از خرید، مشتری قیمت محصول خریداری شده را تقریبا فراموش کرده، اما کیفیت، زمین های برای استفاده و یا تحسین از کالا مادامیکه در اختیار صاحب آن است، خواهد بود .کیفیت، عامل تعیین کننده در محصول نه تنها برای مشتری بلکه برای سازنده آن نیز میباشد. مشتریان همواره در پی محصولاتی هستند که بتوانند نیازهای آنها را به-طور مطمئن تحت بدترین شرایط، برآروده سازند و سازندگان باید بدین خواسته آنها، پاسخ مناسبی گویند؛ حال ما برای این وظیفه یعنی اطمینان کیفی چه باید کنیم؟ آیا کاربرد ایده های خوب به طور اتفاقی سبب ایجاد کارها به صورت مناسب میشود؟! به هیچ وجه، بلکه این امر سبب اتلاف انرژی خواهد شد؛ ما باید بر مبنای اطلاعات کیفی روزانه، قادر به تشخیص مشکلات فرآیند، علل و نحوه رفع آنها باشیم. در این مقاله، پس از ارائه تعریفی از کنترل کیفیت، به تاریخچه کنترل کیفیت، لزوم مدنظر داشتن آن و همچنین بهبود هزینه های کیفی خودرو، عوامل تاثیرگذار بر ارتقای کیفیت خودروها از جمله ظاهر، صدا و نویز، پروفیل های خودرو و.... پرداخته میشود؛ در پایان این پژوهش نیز نتایج و پیشنهادهایی برای مطالعات آینده، تنظیم شده است، به امید آنکه قدمی هر چند کوچک برای ارتقا و پیشرفت کشور عزیزمان ایران برداشته باشیم

کلیدواژه ها

کنترل کیفیت خودرو، کیفیت محصول، بهبود هزینه ها، اطلاعات کیفی، قیمت، اتلاف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.