تحلیل دینامیکی مسایل الاستیک صفحهای با استفاده از روش ایزوژئومتریک
محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,167
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME20_570
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391
چکیده مقاله:
با توجه به محدودیتهای موجود در روش اجزای محدود در حل بسیاری از مسایل، از جمله نیاز به مش زدن سازه که علاوه بر صرف زمان زیاد ، خطای ناشی از عدم انطباق مدل های محاسباتی و هندسی را نیز به دنبال دارد ، در سالهای اخیر تلاشهای زیادی در جهت رفع این مشکل صورت گرفته است . یکی از کارامدترین روشهایی که در راستای این تلاشها حاصل شد، معرفی روشی ب ا نام ایزوژئومتریک بود. ایده ی اصلی این روش بر اساس استفاده از همان مدل هندسی به عنوان مدل محاسباتی بر ای تحلیل مساله استوار است . به این ترتیب با ابداع این روش فرایندهای طراحی و تحلیل توانستند در یکدیگر ادغام شوند و این امر می تواند پیشبرد عظیمی در زمینه ی روشهای عددی به شمار رود. در این پژوهش به تحلیل دینامیکی مسایل الاستیک صفحه ای با استفاده از این روش، و مقایسه ی نتایج حاص ل با روش اجزای محدود پرداخته شده است . برای این منظور ابتد ا فرمولبندی معادله دیفرانسیل حاکم با استفاده از توابع پایه اسپلاینها برای تحلیل دینامیکی مساله را بدست آورده و سپس با طرح یک مثال ، به اعتبارسنجی و مقایسه ی نتایج حاصل با روش اجزای محدود پرداخته شده است . از آنجایی که برای مثال مورد بررسی حل تحلیلی وجود ندارد، لذ ا نتایج حاصل از تحلیل مساله با مش بندی گستر دهای از المانهای اجزای محدود به عنوان پاسخ دقیق مساله و مبنای مقایسه در نظر گرفته شده است. نتایج، کارآمدی و دقت بالای روش ایزوژئومتریک در تحلیل هر دو دسته از مسایل ارتعاشات آزاد و اجباری مسایل الاستیک صفحهای را نشان میدهند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا حسن زاده طاهری
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد
محمدحسین ابوالبشری
دانشیار، گروه مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد،
بهروز حسنی
دانشیار، گروه مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد
ناصر ظریف مقدم
دانشجوی دکتری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :