بررسی ارتعاش منتقل شده از تراکتور دوچرخ به دست و بازوی کاربر در حوزه زمان
محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,282
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME20_146
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391
چکیده مقاله:
تراکتورهای دو چرخ به صورت گسترده به عنوان منبع توان درمزارع کوچک و متوسط برای انجام عملیات زراعی و حمل و نقل بار و مسافر مورد استفاده قرار میگیرند. ارتعاش منتقل شده از تراکتور دو چرخ به بدن راننده باعث ناراحتی، آسیب، درد و کاهش بازده کار میگردد. در این تحقیق ارتعاش تراکتور دوچرخ در حالت حمل و نقل در جاده آسفالت بررسی شد. سیگنالهای شتاب ارتعاش منتقل شده در موقعیت دسته تراکتور دو چرخ و موقعیتهای مچ دست و بازوی راننده مطابق با استاندارد 2001-5349- ISO در سه جهت طولی، عرضی و جانبی و در چهار نسبت دنده 2 سبک، 3 سبک، 2 سنگین و 3 سنگین و در 5 سطح سرعت موتور ( 1400 ،1600 ،1800 2000 و 2200 دور بر دقیقه) اندازهگیری و ذخیره شدند نتایج نشان داد که ریشه میانگین مربعات RMS) شتاب ارتعاش در جهت عمودی بیشتر از جهت طولی و جانبی بود. همچنین با افزایش سرعت دورانی موتور میزان RMS شتاب ارتعاش در محدوده 1 تا 10 متر برمجذور ثانیه افزایش یافت. بیشترین مقدار ارتعاش در جهت- های عمودی، طولی و جانبی به مچ دست انتقال مییافت. میزان تغییرات مقادیرRMS شتاب در اثر تغییرات دنده کمتر از سرعت موتور بود. از نتایج این تحقیق میتوان در طراحی بهینه سازه تراکتور دوچرخ همچنین طراحی ایزولاتورهای ارتعاش به منظور کاهش اثرات مضر آن بر کاربر استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حسین احمدیان
دانشآموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی فنی کشاورزی، پردیس ابوریحان، دا
سیدرضا حسن بیگی
دانشیار گروه مهندسی فنی کشاورزی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
برات قبادیان
دانشیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
احمد تقی زاده علی سرایی
دانشجوی دکتری گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :