تحلیل فرایند فرم دهی تدریجی دو نقطه ای با استفاده از روش قاچی
محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,110
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME20_086
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391
چکیده مقاله:
دراین تحقیق فرایند نوینی معرفی می گردد که با استفاده از آن می توان قطعات پوسته ای شکل با کاربردها و اشکال گوناگون را تولید نمود این نوع خاص از عملیات شکل دهی اصطلاحا فرایند فرم دهی تدریجی ورقهای فلزی نامیده می شود دراین مقاله براساس آزمایشهای تجربی دو نقطه ای بررسی شده است درفرایند فرم دهی تدریجی دو نقطه ای ورق فلزی برروی سنبه ای با شکل خاص قرارمیگیرد و با حرکت تدریجی و برنامه ریزی شده ابزار به دور سنبه تغییر فرم موردنظر متناسب با شکل سنبه درورق ایجاد می شود به این ترتیب امکان ایجاد تغییر فرمهای پیچیده درورقهای فلزی فراهم می گردد همچنین به منظور ایجاد حرکت تدریجی و کنترل شده ی ابزار از ماشین کنترل عددی استفاده شده است دراین تحقیق با درنظر گرفتن بارگذاری اعمال شده به المانی از ماده و با استفاده از آنالیز قاچی روابط کلی حاکم برفرایند فرم دهی تدریجی دو نقطه ای محاسبه شده است.
کلیدواژه ها:
فرمدهی ورقهای فلزی - فرم دهی تدریجی دو نقطه ای - ماشین کنترل عددی - آنالیز قاچی - المان محدود
نویسندگان
علیرضا صابری
دانشجوی کارشناسی ارشد
محمود کدخدایی
استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان
سیدمحسن صفوی
دانشیار دانشگاه صنعتی اصفهان
فرهاد ربیعی
دانشجوی کارشناسی ارشد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :