پپیش بینی پذیرش یادگیری الکترونیکی از طریق مولفه های اشتیاق تحصیلی دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۱۳۹۴
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 168
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JMED-11-4_006
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1401
چکیده مقاله:
مقدمه: با توجه به اهمیت استفاده از یادگیری الکترونیکی در نظام آموزش پزشکی، این پژوهش، با هدف پیش بینی پذیرش یادگیری الکترونیکی از طریق مولفه های اشتیاق تحصیلی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال ۱۳۹۴ انجام شد.
روش بررسی: مطالعه حاضر یک پژوهش توصیفی- مقطعی بود. جامعه مورد پژوهش تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی رشته پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود. تعداد افراد نمونه با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای نسبتی و از طریق جدول کرجسی و مورگان، ۱۷۲ نفر تعیین شد. به منظور جمع آوری داده ها از پرسش نامه اشتیاق تحصیلی و پرسش نامه پذیرش یادگیری الکترونیکی، بر اساس مدل پذیرش فناوری استفاده شد. برای تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss v.۱۶ از آزمون های آماری t مستقل، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون رگرسیون چندگانه استفاده شد.
نتایج: یافته های این پژوهش نشان داد که بین مولفه های اشتیاق تحصیلی دانشجویان دختر و پسر تفاوت معناداری وجود ندارد (۰۵/۰P>). بین مولفه های اشتیاق تحصیلی با پذیرش یادگیری الکترونیکی رابطه معناداری وجود دارد (۰۱/۰p<) و مولفه اشتیاق رفتاری، عاطفی و شناختی پیش بینی کننده مناسبی برای میزان پذیرش یادگیری الکترونیکی دانشجویان می باشد.
نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان داد که مولفه های اشتیاق تحصیلی پیش بینی کننده پذیرش یادگیری الکترونیکی دانشجویان می باشد، بنابراین پیشنهاد می شود تشکیل کارگاه ها و دوره های آموزشی جهت تقویت اشتیاق تحصیلی دانشجویان، توسط دست اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شود.
کلیدواژه ها:
Academic ، enthusiasm ، acceptance ، e-learning ، student ، nursing and midwifery ، اشتیاق تحصیلی ، پذیرش یادگیری الکترونیکی ، دانشجویان ، دانشکده پرستاری و مامایی
نویسندگان
علی اکبر عجم
Assistant Professor, Department of Educational Sciences, Payame Noor Universi, Tehran, Iran
صدیقه بادنوا
Department of Educational Sciences, Payame Noor University, Tehran ,Iran
رضا صابری
Assistant Professor, Department of Educational Sciences, University of Farhangian, Tehran, Iran
نرجس خاتون ذبیحی حصاری
Assistant Professor, Department of psychology Payame Noor University, Tehran, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :