چه عواملی مانع افزایش پوشش واکسیناسیون کووید-۱۹ است؟
محل انتشار: دوماهنامه پایش، دوره: 21، شماره: 3
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 147
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_PAHM-21-3_008
تاریخ نمایه سازی: 4 مرداد 1401
چکیده مقاله:
سردبیر محترم
با وجود پیشرفتهای به دست آمده در زمینه تشخیص کلینیکی و پاراکلینیکی بیماری کووید-۱۹، هنوز درمان موثری برای این بیماری کشف نشده است و متاسفانه تاکنون میلیونها نفر در جهان بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادهاند. از آنجا که وضعیت انتشار جهانی بیماری، سلامت عمومی جوامع مختلف را مورد تهدید قرار میداد و پیشگیری و کنترل آن نیازمند یک پاسخ هماهنگ بین المللی بود؛ سازمان جهانی بهداشت وضعیت اضطراری بهداشتی بین المللی اعلام کرد. در همین راستا، انجام مراقبت فعال، تشخیص زودهنگام، قرنطینه، جداسازی و مدیریت موارد و رهگیری موارد تماس مورد تاکید قرار گرفت. در حال حاضر چندین واکسن در دنیا تولید و با بازار مصرف عرضه شده است. لذا از آنجا که واکسنها مهمترین ابزار برای پایان دادن به پاندمی کووید-۱۹ و تغییر وضعیت کنونی به حساب میآیند در این مقاله به عواملی که مانع افزایش پوشش واکسیناسیون کووید-۱۹ میباشد؛ اشاره میگردد که تاثیر آنها بر پوشش حداکثری برنامه واکسیناسیون کووید-۱۹، در مطالعات گوناگون به اثبات رسیده است. بنابراین انتظار میرود سیاستگذاران حوزه سلامت برای دستیابی به هدف پیشگیری و کنترل شیوع بیماری، نسبت به شناسایی و رفع موانع پیش روی برنامه گسترش واکسیناسیون، اقدام نمایند...
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدعباس حسینعلی پور
Provincial Health Center, Qom University of Medical Sciences, Qom, Iran
عابدین ثقفی پور
School of Health, Qom University of Medical Sciences, Qom, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :