سال انتشار: 1389
محل انتشار: پنجمین همایش ملی مدیریت پسماند
کد COI مقاله: NCWM05_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,128
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اتخاذ مدیریت واحد در جمع آوری و حمل ونقل پسماندهای عادی روستاهای شهرستان تیران و کرون
چکیده مقاله:
جمعیت روستاهای بخش مرکزی تیران ( 16 روستا ) و کرون ( 26 روستا) 40621 نفر و 11409 خانوار سکنه می باشد که روزانه 7/5-8 تن پسماند تولید می کنند. میانگین سرانه تولید پسماند هر نفر 180 گرم می باشد که باانجام طرح مطالعاتی این میزان 172 گرم محاسبه شد. دفن پسماند ها در این منطقه مشکلات خاص خود را از جمله آلودگی های بهداشتی و زیست محیطی، طی مسافت زیادواتلاف وقت و استهلاک ماشین آلات و... را در بر دارد. جهت رفع این معظلات انتقال پسماندهای این روستاها به سایت بیوکمپوست نجف آباد با لحاظ یک سکوی تخلیه و ایستگاه انتقال در قسمت شمالی شهر تیران بهترین گزینه می باشد . شهر تیران بعد مسافتی 20-25 کیلومتری با سایت بیوکمپوست دارد . این محل نزدیک به محور مواصلاتی تیران – نجف آباد می باشد که در گذشته مکان دفن پسماند بوده و در حال حاضریک سکوی تخلیه و بارگیری برای پسماند خشک بازیافتی و انتقال به سایت بیوکمپوست دارد. این مکان فاصله کمی تا شهر تیران دارد (حدود 1 کیلومتر) ، جهت وزش باد از سمت شهر به سمت آن است پرندگان و جوندگان در منطقه حضور ندارند . احداث این ایستگاه انتقال علاوه بر پوشش دادن پسماند شهر تیران و روستاهای شهرستان تیران و کرون و 3 روستای شهرستان نجف آباد نقش بسیار مؤثری در کاهش ترافیک شهری ، کاهش مصرف سوخت و استهلاک جاده ها ، کاهش تخلیه غیر قانونی پسماندها در مناطق ، کاهش بوهای زائد و نشر آلودگی در هواوحفظ محیط زیست دارد .
کلیدواژه ها:
آلودگي هاي بهداشتي ، زيست محيطي ، معظلات انتقال ، سكوي تخليه ، ايستگاه انتقال ، محور مواصلاتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/144960/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگدلی، سهراب و محمدی، سعید،1389،اتخاذ مدیریت واحد در جمع آوری و حمل ونقل پسماندهای عادی روستاهای شهرستان تیران و کرون،پنجمین همایش ملی مدیریت پسماند،مشهد،،،https://civilica.com/doc/144960
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، بیگدلی، سهراب؛ سعید محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1389، بیگدلی؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیش بینی هزینه های سیستم جمع آوری و حمل و نقل زباله های شهری با استفاده از نرم افزار WAGS (مطالعه موردی: منطقه 5 شهرداری تبریز)
- لزوم توجه به هورمون استروئید استروژن و بررسی روش های حذف آن از طریق تصفیه بیولوژیک
- انتخاب مسیر بهینه در حمل و نقل زباله های هسته ای با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
- بررسی جنبه های اقتصادی طرح تفکیک از مبداء پسماندهای شهری
- بررسی وضعیت بازیافت کاغذ و مقوا از زباله های شهر یز د و ارزیابی جنبه های اقتصادی وزیست محیطی آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.