بررسی اهمیت و جایگاه بانکداری الکترونیک و بدون ربا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET12_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 163
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا مشهورالحسینی

عضو گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد بیرجند، ایرا ن

هادی نخعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران

چکیده

استفاده از بانکداری الکترونیک در جهان به عنوان یک اصل جهت توسعه و بقاء محسوب می شود و توسعه این سیستم از سالها پیش در جهان و از جمله ایران شروع و امروزه در سطوح بسیار مناسبی قرار دارد از انجایی که ایران از جمله کشورهای اسلامی محسوب و بانکداری بدون ربا در کشور مطرح می باشددر این پژوهش نیز سعی شده به اهمیت و جایگاه بانکداری الکترونیک و بدون ربا با توجه به پیشرفت روزافزون تجارت الکترونیک و نقش بانکداری بدون ربا در جمهوری اسلامی ایران پرداخته شود. این پژوهش به صورت توصیفی مساله را بررسی می کند، بر این اساس ابتدا به چرایی بانکداری الکترونیک و بدون ربا و اهمیت آن، پیشینه و تعریف بانکداری الکترونیک، جایگاه و مزیت های آن و همچنین عوامل گسترش بانکداری الکترونیک و سپس به ویژگی های بانکهای بدون ربا، نقش، مشکلات بانکهای بدون ربا پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

بانکداری بدون ربا- بانکداری الکترونیک- عملکرد بانک-ایرا ن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.