رابطه بین طول فاصله زمانی وقوع رگبارهای زودرس از ابتدای پائیز با مقدار بارندگی سالانه دراستان کرمان
سال انتشار: 1379
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,450
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DMWS01_046
تاریخ نمایه سازی: 27 مرداد 1385
چکیده مقاله:
روش مراتع و غنی بودن آنها با میزان بارندگی و چگونگی توزیع بارش رابطه تنگاتنگی دارد. همچنین در کشت دیم رطوبت مورد نیاز گیاه مستقیما از نزولات جوی تامین می شود. در استان کرمان کشت دیم محدود ولی مرتع داری و دامپروری بسیار رونق دارد و سطح بسیار وسیعی از اراضی استان را مراتع تشکیل می دهند. با توجه به مطالب فوق در صورت امکان پیش بینی مقدار بارش سالانه و تشخیص اینکه فصل زراعی پر باران و یا کم بارانی در پیش روی خواهد بود مدیریت مزارع دیم و مراتع و برنامه ریزی مربوط به امور دام صحیح تر انجام خواهد شد. در این تحقیق با تجزیه و تحلیل آماری بارندگی بلند مدت روزانه ایستگاه های مختلف باران سنجی استان کرمان مشاهده گردید که فاصله زمانی وقوع 50 میلی متر بارندگی از ابتدای پائیز (t50 ، حسب روز) با میزان بارندگی سالانه (؟؟) حسب میلی متر) رابطه ای معنی دار به شرح زیر دارد:
؟؟؟
همچنین در مناطقی از استان که دارای آمار بوده و میانگین دراز مدت بارندگی سالانه (؟؟ حسب میلی متر) وجود دارد می توان از رابطه زیر جهت پیش بینی مقدار بارندگی سالانه استفاده کرد.
؟؟
آزمون مدل های ارائه شده در ایستگاه فیروز آباد کرمان نشان می دهد که هر دو مدل روند پر آبی یا کم آبی سال زراعی را بخوبی دنبال می کنند و میزان خطا در مدل ساده دوم کمتر است.
نویسندگان
شهرام کریمی گوغری
عضو هیئت علمی بخش آبیاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
علیرضا سپاسخواه
استاد بخش آبیاری دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :