سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 095_8606138891
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,241
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تاثیر سیمانتاسیون برپارامتر چسبندگی در خاک های درشتدانه تهران
چکیده مقاله:
ترانشههای بلند و متعددی درخاکهای درشتدانه شمال تهران مشاهده میشود که به مدت طولانی پایدار ماندهاند. پایداری این خاکها اغلب به چسبندگی ناشی از سیمانتاسیون آنها نسبت داده میشود. تهیه نمونههای دستنخورده از این خاکها و اندازهگیری چسبندگی در آزمایشگاه دشوار یا غیرعملی است. لذا در این تحقیق نتایج آزمایشهای برشمستقیم برجا از پروژههای اجراشده در تهران جمعآوری شده و مورد بررسی قرار گرفته است. بهمنظور تعیین مقدار سیمان آبرفتهای تهران که عموما کلسیتی است، از مناطق مختلف نمونههایی تهیه شده و آزمایشهای شیمیایی بر روی آنها انجام گرفته است. برای مطالعه تاثیر مقدار سیمان بر پارامتر چسبندگی نمونههای سیمانیشده مصنوعی در آزمایشگاه تهیهشده و آزمایشهای برش مستقیم برروی آنها انجام شده است. نتایج مطالعات نشان میدهد که سیمانتاسیون ناشی از کلسیت موجب افزایش قابل توجه چسبندگی در این خاکها گردیده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 095_8606138891 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/144/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورتقی آذر، محمد و فخاریان، کاظم،1383،مطالعه تاثیر سیمانتاسیون برپارامتر چسبندگی در خاک های درشتدانه تهران،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/144
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، پورتقی آذر، محمد؛ کاظم فخاریان)
برای بار دوم به بعد: (1383، پورتقی آذر؛ فخاریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- اصغری، ابراهیم، " تاثیر سیمانی شدن بر مقاومت برشی و ...
- شرکت خدمات مهندسی مکانیک خاک، "گزارش ژئوتکنیک برج چند منظوره ...
- شرکت خدمات مهندسی مکانیک خاک " گزارش ژئوتکنیک ساختمان جدید ...
- ASTM(2000) , Standard test method for direct shear test of ...
- Chaney, R.C. , Slonim, S.M. and slonim , S.S. «Determination ...
- Sitar, N. , 'Slope Stability in Coarse S ediments', Proc ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات آلودگی حرارتی بر موجودات اکوسیستم های آبی
- بررسی اثرات آلودگی های حرارتی بر آبزیان و ارائه راهبردهای پالایش این آلاینده
- برنامه ریزی اکتشافی منیزیت و ارائه الگوی بهینه بر اساس مدیریت پروژه
- تفسیر قرارداد در نظام حقوقی ایران
- اثربخشی بازی درمانی بر افزایش عزت نفس خانوادگی کودکان پسر 8 تا 12
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.