سال انتشار: 1379
کد COI مقاله: DMWS01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,362
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گیاهی و راههای جلوگیری آن
چکیده مقاله:
آب یکی از عوامل پر نیاز و اساسی در رشد گیاهان و سایر موجودات زنده از جمله حشرات: قارچها، و علف های هرز می باشد، نقش آب در رشد گیاهان و تامین مواد غذایی آنها بسیار با اهمیت ااست و کمبود آب و خشکسالی، موجب پژمردگی و ضعف گیاهان و افزایش بعضی آفات و بیماریهای گیاهی می گردد گرچه آب زیاد و رطوبت هوا باعث افزایش بعضی آفات و عمدتا وبعضی بیماریهای گیاهی از جمله زنگ ها (Rust) سیاهک ها (Smut) و حتی پاخوره گندم (Ophiobulw graminis) و لکه چشمی (Eye spot) گندم و جو می گردد و لی خشکسالی نیز در افزایش بعضی آفات علف هرز و بیماریهای حتی گونه های (Fusarium) موثر می باشد. در شرایط کمبود آب که خسارت بیماریها از جمله علف های هرز بیشتر است روش های مختلفی در استفاده از آبیاری و سیستم زراعت و حتی استفاده از سموم برای کنترل بیماریها توصیه می گردد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DMWS01_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/14391/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صارمی، حسین،1379،تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گیاهی و راههای جلوگیری آن،اولین کنفرانس ملی بررسی راهکارهای مقابله با کم آبی و خشکسالی،کرمان،https://civilica.com/doc/14391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، صارمی، حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1379، صارمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- صارمی، حسین، % اکولوژی و تاکسونومی گونه های فوزاریوم - ...
- محمدی، جعفر، صارمی ؛ حسین، "کنترل بیماریهای گیاهان باغی و ...
- صارمی، حسین _ " پوسیدگی ریشه و برگ درختان در ...
- Briggs . D.j , Courtney . F(1991) Agriculnure and environunt ...
- POWER , J.F . _ Nitrcgen in the cultivated ccosystem ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرات تنش خشکی و نانوکودها بر صفات مورفولوژیکی و فلورسانس کلروفیل گاوزبان اروپایی
- بررسی شاخصهای خشکسالی و روند تولید محصولات زراعی و باغی دراستان آذربایجان شرقی
- بررسی مقاومت برخی از ژنوتیپ های ذرت به ساقه خوار اروپایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.