سال انتشار: 1400
محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
کد COI مقاله: ADABICONF05_089
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 168
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه
چکیده مقاله:
سعدی شیرازی شاعر زبردست و نویسنده شیرین سخن ایرانی در قرن هفتم است. گلستان حاصل تجربیات، سفرها ومطالعات اوست. گلستان مجموعه حکایت های آموزنده و تاثیرگذار، در قالب نظم و نثر آهنگین است. عنصرالمعالی در قرن چهارم و پنجم هجری، کتابی در چهل و چهار باب برای پسر خود گیلان شاه نوشته و در آن از آداب اجتماعی، تربیت فرزند و مملکت داری سخن گفته است. این کتاب دارای نثر مرسل و معمول قرن های چهارم و پنجم هجری قمری است. در این پژوهش آداب سخن و سخنوری در کتاب گلستان سعدی و قابوسنامه عنصر المعالی، مقایسه شده است وشباهت هاوتفاوت های محتوای این دو اثر در مبحث آداب سخن مورد بررسی قرارگرفته است.جامعه ی آماری دراین پژوهش باب چهارم وهشتم گلستان سعدی و باب هفتم قابوس نامه عنصرالمعالی است.این پژوهش به روش تحلیلی_توصیفی تکیه شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ADABICONF05_089 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1435015/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شبانی، یاسر و بلاغی، حسین،1400،بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه،پنجمین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی،همدان،https://civilica.com/doc/1435015
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، شبانی، یاسر؛ حسین بلاغی)
برای بار دوم به بعد: (1400، شبانی؛ بلاغی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل روابط بینامتنی در تقابل با نقاشی سقاخانه ای با تاکید بر نقاشیهای ناصر اویسی و صادق تبریزی«
- بررسی و تحلیل بلاغی شعر ایمان بیاوریم به آغاز سرد فروغ فرخزاد
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی در رمان دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
- نقش زبان و ادب فارسی در ایجاد وحدت ملی مردم ایران
- تحلیل داستان عدل صادق چوبک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.