سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICCACS04_1089
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 51
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر موانع و چالشهای پذیرش فناوری های ساختمان هوشمند در فرایندهای مدیریت پروژه
چکیده مقاله:
امروزه فناوری های هوشمند از ضرورت و اهمیت ویژه ای برخوردارند که توانایی به دست آوردن اطلاعات از محیط اطراف و واکنش مناسب نسبت به آن از ویژگی های کلیدی یک فناوری هوشمند به حساب می آیند . هدف بلندمدت فناوری هوشمند بهبود رفاه و آسایش مردم است. پایداری، استفاده موثر و بهینه از منابع ازجمله طبیعت، انسان و فناوری است به گونه ای که در عین تامین نیازهای امروز بشر، متضمن برآورده شدن نیازهای آیندگان نیز باشد. توسعه پایدار به معنی ارائه راهکارهایی در مقابل الگوهای فانی کالبدی- اجتماعی و اقتصادی می باشد.هدف اصلی توسعه صنعت ساختمان سازی پایدار، تامین نیازهای اساسی، بهبود و ارتقای سطح زندگی همه، حفظ و اداره بهتر اکوسیستم ها و آینده امن تر و سعادتمندتر می باشد. از طرفی دیگر، از جمله اهداف دیگر ساختمان سازی پایدار می توان به کاهش اتلاف و پخش انرژی به محیط، کاهش تولید آلاینده ها، استفاده از مواد و مصالح قابل بازگشت به چرخه طبیعت و بهره گیری از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند انرژی باد، خورشید و زمین و گرمایی اشاره نمود. در این مقاله به بررسی مبانی نظری و ادبیات موضوعی مرتبط با پذیرش فناوری های ساختمان هوشمند پرداخته شده که موانع و چالش های پذیرش ساختمان هوشمند به ۶ بعد مالی -فنی تخصصی – سازمانی -انسانی - کلان محیطی و قانونی مقرراتی دسته بندی کرده ایم که در ادامه به تفسیر به آن می پردازیم .
کلیدواژه ها:
فناوری هوشمند-شهر هوشمند- ساختمان سازی پایدار-ساختمان هوشمند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCACS04_1089 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1427947/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرمی، شیما و خامنه، امیرحسین،1400،مروری بر موانع و چالشهای پذیرش فناوری های ساختمان هوشمند در فرایندهای مدیریت پروژه،چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری،تبریز،https://civilica.com/doc/1427947
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کرمی، شیما؛ امیرحسین خامنه)
برای بار دوم به بعد: (1400، کرمی؛ خامنه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.