سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: INCWI22_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 57
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ریسک فرایند جوشکاری و برشکاری با رویکرد FMEA فازی
چکیده مقاله:
بدون تردید مدیریت ریسک، مهم ترین ماموریت نظام مدیریت ایمنی در صنایع می باشد. ریسک همواره با عدم قطعیت همراه است. بر همین اساس باید به این مهم توجه داشت که انجام محاسبات ارزیابی ریسک باید منطبق بر اصولی باشد که بتواند این عدم قطعیت را پوشش دهد. یکی از مهم ترین روش های موجود در این زمینه می تواند بهره گیری از محاسبات ریسک به روش منطق فازی باشد که می تواند پاسخ مناسبی به منظور برآورد ریسک احتمالی وقوع حوادث به همراه داشته باشد. مقاله توصیفی تحلیلی حاضر، به منظور تعیین روش بهینه ارزیابی ریسک در فرایند جوشکاری و برشکاری تدوین گردیده است. در این پژوهش ارزیابی ریسک با استفاده از پیشینه پژوهش و با رویکرد FMEA فازی در صنعت جوش و بازرسی صورت گرفته است. نتایج حاکی از آن است که عمده ترین ریسک «برشکاری با اکسیژن و گاز، انفجار و آتش سوزی، اسیب و عارضه عمده به افراد و تجهیزات / برشکاری با گاز -نشتی سیلندر گاز، آتش سوزی، انفجار و آسیب جسمی» می باشد.نتایج پژوهش حاضر در بهبود نظام ارزیابی ریسک موثر خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا INCWI22_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1423687/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادب آوازه، نازیلا و خیام، افشین،1400،ارزیابی ریسک فرایند جوشکاری و برشکاری با رویکرد FMEA فازی،چهارمین کنفرانس بین المللی جوشکاری و آزمایش های غیرمخرب و بیست و دومین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و یازدهمین کنفرانس ملی آزمایش های غیرمخرب،اصفهان،https://civilica.com/doc/1423687
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، ادب آوازه، نازیلا؛ افشین خیام)
برای بار دوم به بعد: (1400، ادب آوازه؛ خیام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رشد لایه آپاتیبتی بر روی سیمان گلاس آینومر به روش بیومیمتیک
- ساخت نانوسنسور بیولوژیکی نوری با استفاده از سولفید روی دوپ شده با منگنز (ZnS:Mn) جهت شناسایی و تعیین غلظت آویدین به عنوان جزء بیولوژیکی
- Preparation of Colloidal Suspension of Nano Size Magnetite
- طراحی و امکان سنجی ساخت میکرو گریپر با استفاده از کامپوزیت پلیمر یونی (IPMC) فلزی
- سنتز پودر نانو ساختار YSZ به روش سل ژل پلیمریزاسیون
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.