سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی دریانوردی و حمل و نقل دریایی
کد COI مقاله: NMSC01_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,291
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش کانتینر درحمل و نقل دریایی و جهانی شدن و الزامات پیش رو برای ترمینالهای کانتینری ایران مطالعه موردی بندرامام خمینی قدس
چکیده مقاله:
در این تحقیق سعی براین است که یک دید کلی از چالشهایی که ترمینالهای کانتینری بدلیل رویارویی با رشد روزافزون حمل کالای کانتینری با آن روبرو هستند ارایه شود ترمینالهای کانتینری که امروزه از آنها تحت عنوان بنادر کانتینری نام برده می شود درتلاشند با یافتن راه حلهای برای افزایش ظرفیت عملیاتی بدون درنظرگرفتن توسعهفیزیکی با بکارگیری و استفاده از نرم افزارها و تجهیزات پیشرفته امکانات خود را بانیازهای جاری و روند رو به رشد تجارت جهانی دریک محیط رقابتی در حال تغییر با آن مواجه هستند فراهم کندبراساس شواهدتجربی این مطالعه مسیری را که خطوط کشتیرانی و متصدیانترمینالها با امید اینکه بتوانند در بازار کاملا رقابتی حمل ونقل کانتینری به طور پویا عمل کنند در آن درحال حرکت باشند را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد.
کلیدواژه ها:
كانتينر، حمل و نقل دريايي، جهاني شدن، بندر امام خميني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/142332/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینی زاده، مهدی و امینی زاده، جواد،1390،نقش کانتینر درحمل و نقل دریایی و جهانی شدن و الزامات پیش رو برای ترمینالهای کانتینری ایران مطالعه موردی بندرامام خمینی قدس،همایش ملی دریانوردی و حمل و نقل دریایی،چابهار،،،https://civilica.com/doc/142332
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، امینی زاده، مهدی؛ جواد امینی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، امینی زاده؛ امینی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اجرای پروتکل کیوتو در کشورهای جهان و اقدامات ایران در خصوص اجرای پروتکل کیوتو
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
- برآورد تعداد گونه های وارده (بیگانه و مهاجم) به بنادر جنوبی کشور از طریق آب توازن کشتی ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.