سال انتشار: 1378
محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI03_033
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,081
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی فسیلهایی از بازوپایان و مرجانهای دونین فوقانی کوه کوده چاه، جنوب شهرستان راور، شمال کرمان
چکیده مقاله:
رسوبات دونین فوقانی در کوه گوده چاه مشتمل بر دولومیت ، ماسه سنگ کوارتزیتی کراس بدینگ دار، آهک ماسه ای، آهک دولومیتی، اهک مارنی و میان لایه های نازک شیل می باشد که ضخامت آن 255/56 متر می باشد. این توالی رسوبی پس از یک ناپیوستگی فرسایشی بر روی سازند داهو (Dahu Formation) قرار گرفته است و رسوبات آهکی پرمین آن را می پوشاند با مطالعه فسیل شناسی کوه گوده چاه بیش از 14 گونه بازوپا و بیش از 4 گونه مرجان شناسایی شده اند. همچنین دو باند بایوسترومی از این مقطع گزارش میشود.
بر مبنای ارزش چینه شناسی فسیل های مطالعه شده در این توالی سن فرازنین – فامنین برای این سری رسوبات پیشنهاد میشود.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/14227/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفریان، محمدعلی و داستانپور، محمد و رحمانی، کرمعلی،1378،معرفی فسیلهایی از بازوپایان و مرجانهای دونین فوقانی کوه کوده چاه، جنوب شهرستان راور، شمال کرمان،سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/14227
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، جعفریان، محمدعلی؛ محمد داستانپور و کرمعلی رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1378، جعفریان؛ داستانپور و رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.