مقایسه ی سطوح نیازهای انگیزشی ورزشکاران جانباز و غیرجانباز (معلول) بر پایه نظریه ERG
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 194
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JMDP-22-1_004
تاریخ نمایه سازی: 20 اسفند 1400
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف شناسایی تفاوت های نیازهای انگیزشی ورزشکاران جانباز و معلول به دنبال پاسخ به پرسش های مطرح شده زیر است: آیا میان سطح نیازهای زیستی ورزشکاران جانباز و غیرجانباز تفاوت وجود دارد؟ آیا میان سطح نیازهای وابستگی ورزشکاران جانباز و غیرجانباز تفاوت وجود دارد؟ آیا میان سطح نیازهای رشد ورزشکاران جانباز و غیرجانباز تفاوت وجود دارد؟ این پژوهش دارای دو جامعه آماری است که عبارت بود از ورزشکاران جانباز و معلول در شهر تهران، که در مجموع حدود ۸۰۰ نفر برآورد شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t مقایسه دو نمونه مستقل استفاده شد. مدل نظری پژوهش نیز نظریه آلدرفر است که نیازها را در سه سطح مورد مطالعه قرار می دهد. نتایج حاصل از پژوهش حکایت از آن دارد که میان سطوح نیازهای انگیزشی ورزشکاران جانباز و غیر جانباز تفاوت وجود دارد. همچنین مشخص شد که در میان ورزشکاران جانباز اهمیت نیازهای رشد بالاترین میانگین را داراست و نیازهای ارتباطی و نیازهای زیستی در مرتبه بعدی قرار دارند. در حالی که برای ورزشکاران معلول نیازهای ارتباطی در اولویت اول و نیازهای رشد و نیازهای زیستی در مرتبه بعدی قرار دارند.
کلیدواژه ها:
Motivation ، Existence Needs ، Relatedness (Belongingness) Needs ، Growth Needs. ، انگیزش ، نیازهای زیستی ، نیازهای تعلق یا وابستگی ، نیازهای رشد.
نویسندگان
مجید کردرستمی
مرکز آموزش مدیریت دولتی
مهرداد آگین
مدیریت دولتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :