سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: PISHGIRIIAU01_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,819
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل گرایش مجدد معتادان (لغزش مجدد) به سوء مصرف مواد مخدر در شهرستان اراک سال 1390
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی علل گرایش مجدد معتادان (لغزش مجدد) به سوء مصرف مواد مخدر در شهرستان اراک سال 1390 می باشد. جامعه آماری شامل کلیه معتادین خودیار در سال 1389 در شهرستان اراک می باشد که تعداد 150 نفر با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه آماری انتخاب شده است . پژوهش حاضر یک پژوهش توصیفی مقطعی بوده و ابزار گرد آوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته می باشد که اعتبار محتوایی آن توسط متخصصین مود تایید قرار گرفته است و پایای پرسشنامه نیز با استفاده از آلفای کرونباخ مورد بررسی قرار گرفته است که به میزان 0/87 به دست آمده است. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است و برای مقایسه نمرات آزمودنیها از واریانس یک طرفه (یک راهه) و برای تعیین تاثیر عوامل از آزمون تعقیبی شفه (shefe) استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان دادند بین عوامل ، بیکاری ، والیدین ، معتاد ، شکست در روابط عشقی و عاطفی ، گمبود امکانات رفاهی زیاد ، بیماریهای جسمی ، فرار از مشکلات ، تجربه لذت مجدد ، پیشنهاد دوستان ، کار سنگین ، مسائل و مشکلات جنسی ، ناامیدی و یاس ، عادی به نظر رسیدن پاکی ، ترک کردن جلسات در گرایش مجدد مواد (لغزش ) رابطه معناداری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
گرايش ، سوء مصرف ، مواد مخدر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/141472/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برماس، حامد و مهرابی رزوه، فاطمه و زنگنه مطلق، فیروزه و غازیانی، معصومه،1390،بررسی علل گرایش مجدد معتادان (لغزش مجدد) به سوء مصرف مواد مخدر در شهرستان اراک سال 1390،دومین همایش نقش دانش و دانشگاهیان درپیشگیری ازوقوع جرم و آسیب های اجتماعی،شوشتر،،،https://civilica.com/doc/141472
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، برماس، حامد؛ فاطمه مهرابی رزوه و فیروزه زنگنه مطلق و معصومه غازیانی)
برای بار دوم به بعد: (1390، برماس؛ مهرابی رزوه و زنگنه مطلق و غازیانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل اجتماعی عوامل موثر بر بازگشت مجدد به مصرف مواد مطالعه موردی مرکز اقامتی درمانی ماده 61 استان البرز
- بررسی اجمالی تاریخچه اعتیاد در ایران و جهان
- جرم شناسی عوامل موثر گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر از دیدگاه دانشجویان در شهر اهواز
- بررسی ارتباط بین نیمرخ روانی و عود بیماری اعتیاد در مراجعه کنندگان به مراکز ترک اعتیاد
- تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز آفتابگردان در شرایط محیطی شمال استان ایلام
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.