سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: JR_ISSK-3-10_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 27
فایل این مقاله در 41 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 41 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقاله پژوهشی:پیوند مساجد و آموزش و پرورش زمینه ساز نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی
چکیده مقاله:
تحقق آرمان های متعالی انقلاب اسلامی ایران مانند احیای تمدن نوین اسلامی، حضور سازنده، فعال و پیشرو در میان ملت ها و کسب آمادگی برای برقراری عدالت و معنویت در جهان نیازمند ارائه الگوی عملی از اخلاق و سبک زندگی اسلامی است. تبیین نقش پیوند و ارتباط موثر آموزش و پرورش به عنوان گسترده ترین نهاد فرهنگی و اجتماعی با حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور و تاثیر آن بر نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی اقدامی مهم در عرصه جهاد فرهنگی است. مهم ترین اصل جهت نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی در آموزش و پرورش، تدوین مبانی، اصول، نقشه راه و ایجاد بینش و درک مشترک از، نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدات است.. هدف این تحقیق پاسخ به سوال نقش پیوند مساجد با آموزش و پرورش در نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی می باشد. این تحقیق به لحاظ هدف کاربردی توسعه ای و با روش تحقیق کیفی، جمع آوری داده ها در آن صورت گرفته است.جامعه آماری تحقیق از دو بخش جامعه اسنادی و جامعه خبرگی تشکیل شده است دادههای حاصل از مطالعات اکتشافی و مصاحبه های انجام شده با خبرگان استخراج و با استفاده نرمافزار Maxqda، تجزیه و تحلیل محتوای کیفی انجام شده است. این پژوهش مشتمل بر، شناسایی قوت ها و نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدات نظام تعلیم و تربیت، و ارائه راهبرد و پیشنهاد در خصوص ارتباط و پیوند موثر نهاد مسجد با حوزه تعلیم تربیت است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ISSK-3-10_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1405372/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خسروی سهل آبادی، ابوالقاسم و ناظمی اردکانی، مهدی و امینی، سید جواد و گودرزی، غلامرضا،1398،مقاله پژوهشی:پیوند مساجد و آموزش و پرورش زمینه ساز نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی،https://civilica.com/doc/1405372
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، خسروی سهل آبادی، ابوالقاسم؛ مهدی ناظمی اردکانی و سید جواد امینی و غلامرضا گودرزی)
برای بار دوم به بعد: (1398، خسروی سهل آبادی؛ ناظمی اردکانی و امینی و گودرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- الف. منابع فارسیقرآن کریمنهج البلاغه، ترجمه و شرح مرحوم محمد ...
- حضرت امام خمینی ( رحمت الله علیه) صحیفه نور، سازمان ...
- جوادی آملی، عبدالله (۱۳۹۱)، مفاتیح الحیات، محققان: محمدحسین فلاح زاده ...
- خلیلی شورینی، سیاوش(۱۳۹۱)، روش پژوهش آمیخته، چاپ دوم، تهران، انتشارات ...
- معین، محمد (۱۳۷۳) فرهنگ فارسی، تهران: امیرکبیرمطهری، مرتضی ، ۱۳۸۷، ...
- Bocock, R(۱۹۹۲) “Consumption and Lifestyles” In Robert Bocock & Kenneth ...
- Evans, D. & Jackson(۲۰۰۷) Towards a Sociology of Sustainable Lifestyles, ...
- Harison, Ross(۱۹۹۳) Democracy. London and New York: Rutledge, ...
- Maslow, A.H, A Theory of Human Motivation Psychological Review, ۵۰(۴), ...
- Moller Bjorn(۲۰۰۰) «B», National, Societal and Human security: Discussion-Case study ...
- Parnell, Strategy through the Eyes of the Consumer: An Exploratory ...
- Royuela V, Surinach J(۲۰۰۵) Constituents of quality of life and ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.