واکاوی درک فراگیران در به کارگیری سیستم های یادگیری مجازی: چراغ راه مدارس آینده

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مدرسه آینده
  • کد COI اختصاصی: FSCHOOL02_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 295
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی

مهدی معینی کیا

دانشیار مدیریت آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی،

عادل زاهدبابلان

استاد مدیریت آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی،

حسین تقوی

استادیار مدیریت آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

در دنیای مدرن امروزی، با تحولات پیش آمده، موسسات آموزش عالی به طور مداوم در تسهیل آموزش و یادگیری از طریق سیستمهای یادگیری مجازی پیشرفت میکنند. در واقع یادگیری مجازی یکی از تحولات قرن اخیر است (راسلی و همکاران، .(۲۰۲۰ در مرور و بررسی این نوع از یادگیری و درک و نگرش فراگیران به آن بایستی اطلاعاتی راجع به مدت زمان آ۳شنایی فراگیران با اینترنت، دستگاه های مورد استفاده، سهولت دسترسی به ابزارهای کلاس و امکانات مالی نیز مورد توجه قرار گیرد. مطالعات نشان داده نحوه نگرش به استفاده، سهولت استفاده و کاربرد کلاسهای مجازی بر اساس خواست فراگیر را تعدیل میکند (اشنایدر و همکاران، .(۲۰۱۷ بعلاوه با در نظر گرفتن اینکه اکثر فراگیران قبلا از اینترنت به عنوان یک نیاز اصلی برای یادگیری استفاده میکردند، درک و پذیرش آن را به عنوان ابزار اصلی هم میتوانند داشته باشند.

کلیدواژه ها

درک، یادگیری مجازی، کلاس مجازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.