مروری بر تاثیر مهارت آموزی الکترونیکی کاربران آموزش علوم پزشکی در دوره پاندمی
محل انتشار: دو فصلنامه تعالی بالینی، دوره: 11، شماره: 3
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 265
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JCE-11-3_009
تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1400
چکیده مقاله:
مهارت آموزی الکترونیکی در علوم پزشکی یک آموزش با توان بالقوه ای است که مرزهای جغرافیایی آموزش علوم بهداشتی درمانی را جابه جا می نماید. همهگیری ویروس کرونا سبب گردید تا سرانجام ایدههای اجرایی جهت مهارت آموزی الکترونیک جامعه عمل به خود بپوشاند. براین اساس مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر مهارت آموزی الکترونیکی کاربران آموزش علوم پزشکی در دوره پاندمی صورت گرفته است.
مطالعه حاضر یک مقاله مروری با جستجو واژه های کلیدی مهارت آموزی الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی، آموزش مجازی، آموزش علوم پزشکی، دانشجو، استاد، دانشگاه، پاندمی، همهگیری کووید-۱۹، در پایگاه داده های اطلاعاتی در بازه زمانی سال های ۲۰۲۱-۲۰۱۹ صورت گرفته است تعداد مقالات ابتدایی حاصل از جستجو شامل ۲۸ مقاله بوده است که بعد از بررسی مرحله ای و غربالگری سه فاز و اعمال معیارهای خروج از مطالعه، به ۲۳ تعداد مقاله کاهش یافت.
نتایج حاصل از جستجو نشان داد تقویت و ضرورت افزایش مهارت اساتید و دانشجویان در زمینه آموزش الکترونیکی باید موردتوجه قرار گیرد. عواملی هم چون؛ عدم زیرساخت مناسب، ناهمگونی و اختلال در وبسایتها، کافی نبودن دانش رایانه ای دانشجویان و اساتید، سلب شدن قدرت نظارت و ارزیابی صحیح اساتید و... به عنوان مهم ترین چالش های مهم در توسعه آموزش الکترونیکی است. بنابراین ضروری است در حوزه فناوری آموزش الکترونیکی سلامت عزمی ملی و نگاه واقع بینانه با امید به آینده و حرکت روبه جلو در مسیر اجرایی سازی بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب در حوزه فناوری علوم پزشکی ایجاد شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سحر خانپور
Department of Educational Management, Babol Branch, Islamic Azad University, Babol, Iran.
علی اصغر شجاعی
Department of Educational Management, Babol Branch, Islamic Azad University, Babol, Iran.
سیده زهرا حسینی درون کلایی
Department of Educational Management, Babol Branch, Islamic Azad University, Babol, Iran.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :