پایگاه های اطلاعات جغرافیایی جهانی مطالعه موردی Google Earth

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 101

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SEPEHR-15-60_013

تاریخ نمایه سازی: 14 بهمن 1400

چکیده مقاله:

 پایگاه های اطلاعات جغرافیایی که بر اساس ساختاری سیستمی ایجاد می گردد، شرایطی را بوجود آورده است تا در قالب شبکه جهانی وب برای کاربران امکانی فراهم شود که در سایت های دور از هم برقراری محاوره و بهره برداری انجام گیرد. سایت های وب، امکان دسترسی به انواع اطلاعات درباره عوارض را به صورت مدارک گرافیکی و متن ایجاد می نمایند. پایگاه های اطلاعات جغرافیایی جهانی معمولا با اهداف مختلف ایجاد شده و توسعه می یابند. شاید با گسترش و بکارگیری پایگاه، نرم افزار و محتوی اطلاعاتی بطور مستمر ارتقاء یابد. بررسی و تحقیق در حوزه های مختلف اهداف پایگاه های اطلاعات جغرافیایی جهانی مستلزم فرصت و مجالی دیگر می باشد. بررسی اجمالی هر یک از پایگاه ها موضوع مقاله است.

نویسندگان

حمید کامرانی دلیر

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • http://earth.google.com۲- Googel Earth-Wikipedia,the free encyclopedia۳- http://www.gearthblog.com۴ گوگل را دوباره باید ...
  • ۵ دور دنیا با یک اشاره در Google Earth؛ دکتر ...
  • ۶ Google Earth ارائه نقشه، تصاویر ماهوارهای و اطلاعات مکانی ...
  • نمایش کامل مراجع