سال انتشار: 1390
محل انتشار: سیزدهمین همایش صنایع دریایی
کد COI مقاله: NSMI13_256
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,982
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نحوه انتشار امواج صوتی در دریا بهوسیله تئوری پرتو و نحوه اعمال شرایط مرزی گوناگون در آن
چکیده مقاله:
با توجه به نقشی که سونار در کاربردهای موقعیتیابی و ناوبری دارد، پرداختن به مباحث مربوط به مدلسازی انتشار امواج صوتی در محیط دریا که از مبانی مبحث سونار است، از اهمیت خاصی برخوردار است.برای مدل سازی نحوه انتشار امواج صوتی از دو دسته روش به نامهای تئوری موج و تئوری پرتو استفاده می شود.در تئوری پرتو برخلاف روش دیگر، به جای حل معادله دیفرانسیلی هلمهولتز، امواج صوتی به شکل پرتوهایی که بر منحنیهای جبهه موج عمود هستند فرض می شوند. با این فرض، از حجم محاسبات کاسته شده و سرعت عمل نیز افزایش مییابد.به علت وجود برخی فرضیات در این روش، نتایج به راحتی قابل رسم هستند و شرایط مرزی واقعی به راحتی قابل اعمالند. این روش در محیطهای بزرگی که در آن سرعت صوت و ویژگی های محیط انتشار مانند عمق و جنس بستر با مسافت تغییر می کند، کارایی خوبی دارد. در این مقاله ابتدا روابط حاکم با توجه به فرضیات مختص این روش، استخراج شده و به نحوه حل معادلات، با توجه به شرایط مرزی گوناگون اشاره می شود. با استفاده از نتایج حاصل از کدی که برمبنای این روش تهیه شده، و با اعمال شرایط مرزی مختلف در این کد، میتوان تاثیر پروفیل سرعت صوت، شرایط منبع و همچنین شرایط مرزی را بر نحوه انتشار امواج صوتی مشاهده کرد.
کلیدواژه ها:
امواج صوتي، تئوري پرتو، رابطه آيكونال،پروفيل سرعت صوت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/138915/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری، سید مسعود و سیف، محمد سعید،1390،بررسی نحوه انتشار امواج صوتی در دریا بهوسیله تئوری پرتو و نحوه اعمال شرایط مرزی گوناگون در آن،سیزدهمین همایش صنایع دریایی،جزیره کیش،،،https://civilica.com/doc/138915
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، طاهری، سید مسعود؛ محمد سعید سیف)
برای بار دوم به بعد: (1390، طاهری؛ سیف)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- وضعیت اکولوژیک و آلودگی زیست محیطی دریای خزر
- بررسی فیتوپلانکتون ها به عنوان شاخص آلودگی در اکوسیستم های آبی
- معرفی و مقایسه انواع روش های مدل سازی صدا در زیر آب
- ساختار پیچک های اقیانوسی در دریای عمان و اثر آن روی پخش افقی
- بررسی و مقایسه آلودگی های نفتی و فلزات سنگین در دریای خزر و خلیج فارس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.