سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت پسماند
کد COI مقاله: NCWM03_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,837
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی استراتژیک در مدیریت اجرایی پسماند
چکیده مقاله:
با توجه به چشم انداز بیست ساله کشور و تکیه بر اصل 50 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اهمیت حفظ محیط زیست امروزه مدیریت پسماند یکی از ضروری ترین محورهای توسعه پایدار محسوب میگردد. در این ارتباط قانون مدیریت پسماند و آیین نامه اجرایی مربوطه نقطه عطفی است که برای برنامه ریزی های مرتبط تهیه و تصویب گردیده است. در قانون مذکور مدیریت اجرایی پسماند به عنوان یکی از مهمترین عوامل اجرا، مسئول برنامه ریزی، ساماندهی، مراقبت و همچنین عملیات اجرایی مربوط به تولید، جمع آوری، ذخیره سازی، جدا سازی، حمل و نقل، بازیافت، پردازش، دفع پسماند و از همه مهم تر آموزش و اطلاع رسانی تعیین گردیده است. همچنین مدیریت اجرایی می بایست طرح جامع و تفصیلی مدیریت پسماند را به گونه ای تهیه کند که در مراکز استانها و کلان شهرها تا پایان سال 1390 و در سایر شهرها و روستاها تا پایان سال 1392 همه پسماندهای عادی بصورت تفکیک شده جمع آوری گردد.
با توجه به اهمیت نقش مدیریت اجرایی در مدیریت پسماند، لزوم استفاده از رو ش های علمی مدیریت احساس می شود . در این مقاله نقش استفاده از مدیریت استراتژیک در برنامه ریزی مدیریت اجرایی پسماند بررسی شده و سعی می گردد الگوی مناسب و واحدی برای مدیریت اجرایی در کلان شهرها معرفی گردد . در این روش با استفاده از علم مدیریت استراتژیک به بررسی اصول پنج
گانه محیطی شامل نیروهای اقتصادی، فنی و تکنولوژی، فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و رقابتی پرداخته و منتج این بررسی فرصت ها و تهدیداتی که مدیریت را تحت تاثیر قرار می دهند مشخص می نماید. همچنین با بررسی عوامل شش گانه نیروهای داخلی شامل بررسی مدیریت، بازاریابی، مالی، تحقیق و توسعه، تولید و بهره برداری و MIS قوت و ضعف نیز شناسایی میگردد. با بررسی چهار عامل فرصت ها، تهدیدات، نقاط قوت و ضعف می توان موقعیت سازمان را از نظر مباحث استراتژیک تعیین و در نهایت اهداف کوتاه مدت و بلند مدت را تدوین و استراتژی رسیدن به اهداف و روش های بازنگری بررسی و معرفی نمود . به منظور تفهیم بیشتر و روش نتر شدن موضوع بعنوان یک مثال عملی سازمان بازیافت اصفهان معرفی و تشریح میگردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCWM03_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/13850/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خورزنی، علیرضا،1386،برنامه ریزی استراتژیک در مدیریت اجرایی پسماند،سومین همایش ملی مدیریت پسماند،تهران،https://civilica.com/doc/13850
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، خورزنی، علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، خورزنی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی مدیریت پسماندها با استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT) و تشکیل ماتریسQSPM در شهر رشت(1388)
- بررسی روشSWOT جهت کیفیت مدیریت پسماند ها (مطالعه موردی شهرستان همدان)(1389)
- تعیین استراتژی مناسب جهت بهبود عملکرد سیستم بازیافت مواد زائد جامد با استفاده از روش تجزیه و تحلیل SWOT در شهر زاهدان(1389)
- مدیریت پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی گامی در جهت رسیدن به توسعه پایدار(1392)
- تدوین استراتژی های بهینه مدیریت پسماندهای شهری ایرانشهر با استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک SWOT(1392)
- عوامل تولید و فاکتورهای مؤثر در دفن بهداشتی مواد زائد جامد شهری در راستای مدیریت و حفظ منابع آبهای زیرزمینی و محیط زیست(1392)
- از فرآیند تا مدیریت پسماند(1392)
- بررسی تطبیقی مدیریت پسماند شهری در ایران و سنگاپور(1393)
- پیاده سازی هزینه یابی بر مبنای فعالیت (نمونه موردی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان)(1393)
- تولید کمپوست از ضایعات محصولات کشاورزی و پسماندهای شهری راهبردی در جهت توسعه سیستم مدیریت پسماند و حفظ محیط زیست(1393)
- تبیین سیستم مدیریت تلفیقی پسماندشهرها باتاکید برعناصر موظف 8گانه(1394)
- شناسایی و ارزیابی معیارهای تاثیر گذار در جهت اولویت بندی روش هایمدیریت پسماندهای عادی شهری با رویکرد تاپسیس در استان اصفهان(1394)
- پسمانذ و راهکارهای مدیریتی آن در ایران و جهان(1394)
- تعیین استراتژیهای بهینه مدیریت زیست محیطی پسماندهای الکتریکی و الکترونیکی در شرکت پیراحفاری ایران با استفاده از ماتریسQSPM(1395)
- شفافیت در هزینه یابی با پیاده سازی حسابداری سبز (نمونه موردی: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان)(1392)
- بررسی امکان تولید کمپوست ازپسماندهای شهری شهرستان مبارکه(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 16 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کارایی روش ارزیابی چرخه حیات در مدیریت سیستم های پسماند شهری
- مقایسه نرم افزارهای تجاری ارزیابی چرخه حیات
- مروری بر عملکرد پیل های سوختی میکروبی و کاربرد آن در تصفیه فاضلاب
- روش های نوین مدیریت پسماند
- مدل سازی مدیریت زباله های جامد شهر قم با روش سیستم های دینامیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.