سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: IPQCONF06_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 105
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پایش پروفایل چندجمله ای با استفاده از پارامترهای تخمین زده شده
چکیده مقاله:
در برخی کاربردهای کنترل فرآیند آماری، کیفیت یک محصول یا فرآیند می تواند توسط یک رابطه رگرسیون خطی یاغیرخطی بین یک متغیر پاسخ و یک یا چند متغیر مستقل مشخص گردد که به آن "پروفایل" گفته می شود. روشهای پایشدر کنترل فرآیند آماری، طی دو فاز ۱ و ۲ صور ت می گیرند که دارای اهداف متفاوتی در طراحی می باشند. در اکثر مطالعاتصورت گرفته در زمینه پایش پروفایل ها، فرض می شود که پارامترهای فرآیند در فاز ۲ معلوم می باشند. اما در بسیاری مواردکاربردی، این شرط برقرار نبوده و پارامترها با استفاده از داده های تحت کنترل جمع آوری شده در فاز ۱، تخمین زده می شوند.تحقیق حاضر، به بررسی و مقایسه اثر تخمین پارامترها بر عملکرد سه روش پایش پروفایل های چندجمله ای مرتبه دو پرداخته وتاثیر برآوردهای به دست آمده از دو روش تخمین پارامترها در فاز ۱، شامل روش های F و T، بر عملکرد نمودارهای کنترل درفاز ۲ را موردمطالعه قرار می دهد. عملکرد سه روش پایش شامل روش های MEWMA, Orthogonal و dEWMA-OR بااستفاده از شاخص های ARL و SDRL مورد ارزیابی و مقایسه قرار می گیرد. نتایج به دست آمده نشان می دهد در صورت تحتکنترل بودن فرآیند در فاز ۲ و استفاده از پارامترهای برآوردشده، روش پایش MEWMA بر اساس شاخص ARL نسبت بهسایر روشها عملکرد بهتری خواهد داشت. در صورت خارج از کنترل بودن فرآیند نیز بر اساس شاخص ARL ، روش dEWMA-OR در کشف تغییرات کوچک و روش Orthogonal در کشف تغییرات متوسط و بزرگ، دارای عملکرد بهتری می باشند وتغییر ایجادشده را سریعتر از روش های رقیب کشف خواهند کرد. مقایسه دو روش تخمین نیز نشان می دهد هم در شرایط تحتکنترل و هم در شرایط خارج از کنترل، استفاده از روش F جهت تخمین پارامترهای فرآیند، منجر به عملکرد بهتر نمودارهایکنترل در فاز ۲ خواهد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IPQCONF06_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1382286/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، زهره و زینل همدانی، علی و احمدی یزدی، احمد،1400،پایش پروفایل چندجمله ای با استفاده از پارامترهای تخمین زده شده،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت،https://civilica.com/doc/1382286
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، قاسمی، زهره؛ علی زینل همدانی و احمد احمدی یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1400، قاسمی؛ زینل همدانی و احمدی یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه نمودار کنترل حد آستانه تطبیقی لاسو مبتنی بر نمونه گیری دوگانه برای پایش پراکندگی فرآیندهای با ابعاد بالا
- ارائه مدل ریاضی برای مکانیابی تسهیلات سیار در شرایط عدم قطعیت
- مطالعه بررسی پرورش مهارت های تفکر دانش آموزان در محتوای دروس و رابطه آن با روش تدریس معلم مبتنی بر خلاقیت
- ارائه الگویی جهت مکان یابی بهینه فروشگاه های زنجیره ای (مطالعه موردی فروشگاه های شرکت کفش ملی)
- بهبود ریسک پروژه های نرم افزاری در ابعاد زمان و هزینه با بکارگیری اولویت بندی فعالیتها و تکنیک کوکومو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.