سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: EMBR01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 147
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی چالش ها، راهکارها و فرصت های بازار یابی دیجیتال در صنعت بیمه
چکیده مقاله:
هدف: هدف از پژوهش حا ضر برر سی چالش ها، راهکارها و فرصت های بازاریابی دیجیتال در صنعت بیمه می باشد.روش پژوهش: جامعه ی مورد برر سی در این پژوهش شامل ۴۰ نفر از مدیران و کارکنان شعبه مرکزی شرکتبیمه دانا شهرستان رشت می باشد، که به دلیل کم بودن جامعه آماری، کل افراد به روش سرشماری در پژوهشحاضر شرکت داده شدند. جهت جمع آوری داده های لازم برای سنجش هر یک از مولفه ها از پرسشنامه محققساخته استفاده شده است و داده ها با استفاده از تکنیک آزمون ضریب همبستگی پیرسون و آزمون تی در محیطنرم افزاری SPSS۲۶ مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: یافته ها نشان داد عدم شناخت ابزارهای بازاریابی دیجیتال و گستردگی آن یکی از چالش های بزرگبازاریابی دیجیتال در صنعت بیمه است و تخصیص بودجه، منابع مناسب و کافی برای تدوین برنامه هایبازاریابی دیجیتال موجب یکی از راهکارهای مناسب در بازاریابی دیجیتال در صنعت بیمه می باشد و کم هزینهبودن بازاریابی دیجیتال یکی از فرصت های مطلوبی است که در اختیار صنعت بیمه قرار می دهد و در آخر میتوان چنین برداشت نمود که جهان امروزی به سمت دیجیتالی شدن سوق پیدا کرده است.پیشنهادها: کشورهای در حال توسعه همچون کشور ایران به زودی می بایست خود را با تحولات فناوری بهوجود آمده وفق دهند و بهتر است فعالان آینده نگر در حوزه بیمه از روش های نوین بازاریابی دیجیتالی استفادهحداکثری را داشته باشند تا در بازار رقابتی آینده بتوانند به مزیت رقابتی مطلوب دست یابند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EMBR01_037 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1380782/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوری، بهروز و نادری، مهرناز،1400،بررسی چالش ها، راهکارها و فرصت های بازار یابی دیجیتال در صنعت بیمه،اولین همایش الکترونیک پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی،یزد،https://civilica.com/doc/1380782
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، نوری، بهروز؛ مهرناز نادری)
برای بار دوم به بعد: (1400، نوری؛ نادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون حمایت از تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری»
- ملاحظاتی در تدوین و تنقیح قوانین کسب وکار ( با تاکید بر ضرورت تصویب «قانون جامع مالیاتی»)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.