طراحی الگوی گرایش کارآفرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور فعال در نانوپزشکی: یک مطالعه کیفی
محل انتشار: مجله مدیریت ارتقای سلامت، دوره: 8، شماره: 6
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 152
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JHPM-8-6_004
تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1400
چکیده مقاله:
مقدمه: کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور که نانوپزشکی یکی از مهم ترین آن ها می باشد یکی از عوامل رشد سریع اقتصادی بوده اما خصوصیات ویژه آن ها، چالش هایی را برای نوآوری و بقا به همراه داشته است. لذا هدف پژوهش حاضر ارائه الگوی گرایش کارآفرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور فعال در نانوپزشکی می باشد.
روش کار: این پژوهش به روش کیفی، با رویکرد نظریه پردازی داده بنیاد و بوسیله نمونه گیری نظری با ۱۲ نفر از خبرگان انجام شد. داده ها بوسیله مصاحبه عمیق نیمه ساختار یافته جمع آوری و از طریق کدگذاری باز، محوری و گزینشی تحلیل گردید.
یافته ها: الگوی گرایش کارآفرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور در ۶ مقوله اصلی، ۱۹ مقوله فرعی و ۸۴ مفهوم تدوین شد.
نتیجه گیری: الگوی نهایی بیانگر فراهم آوردن زمینه و پیاده سازی راهبردهای گرایش کارآفرینانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور می باشد. پیشنهاد می شود سازمان های فوق که شرایط علی الگو را دارند، با فراهم آوردن بستر ذکر شده باعث توسعه گرایش کارآفرینانه در سازمان خود شوند تا از اجرای راهبردهای آن بتوانند از پیامدهای آن بهره مند شوند.
کلیدواژه ها:
Entrepreneurial Orientation ، Technology ، SMEs ، Nano Medicine ، Grounded Theory ، گرایش کارآفرینانه ، فناوری ، کسب و کارهای کوچک و متوسط فناوری محور ، نانوپزشکی ، داده بنیاد
نویسندگان
سعید توکلیان
PhD Candidate in Entrepreneurship, Management and Accounting Faculty of Farabi Campus, University of Tehran, Tehran, Iran
آصف کریمی
Assistant Professor, Management and Accounting Faculty of Farabi Campus, University of Tehran, Tehran, Iran
حمیدرضا یزدانی
Assistant Professor, Management and Accounting Faculty of Farabi Campus, University of Tehran, Tehran, Iran
محمود احمدپور داریانی
Associate Professor, Entrepreneurship Faculty, University of Tehran, Tehran, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :