سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: GEOGRAPHIC02_190
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 163
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد فناوری سنجش از دور در حوزه ی ارزیابی کیفیت هوا
چکیده مقاله:
سنجش از دور به طور گسترده ای برای کاربردهای زیست محیطی از قبیل بررسی کیفیت آب و هوا مورد استفاده قرار میگیرد. پارامترهای آلودگی را می توان با استفاده از روشهای سنجش از دور با دستیابی به اطلاعاتی از سیستم آب و هواییزمین اندازه گیری کرد. اندازه گیری ماهواره ای پوشش مکانی گسترده ای را ارائه می دهد که در ترکیب با مدل ها و اندازهگیری های زمین می تواند برای تعیین کیفیت هوا به راحتی و با هزینه کمتری مفید باشد. تحولات در سنجش از راه دورماهواره ای برای نظار بر کیفیت هوا در مقیاس های محلی و منطقه ای باعث ایجاد زمینه جدیدی از اطلاعات می شود.توده های آلودگی به راحتی می توانند مشخصات بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی یک منطقه را تحت تاثیر قرار دهد وباعث تغییر در تخمین غلظت آلاینده ها و تعیین محدوده ی ریسک آنها می شود. لذا آگاهی از آلاینده ها و میزان آلودگیهای زیست محیطی بسیار حائز اهمیت در تصمیم گیری و برنامه ریزی هایی در مسیر محیط زیست و سلامت می باشد.پایش و نظارت بر آلودگی هوا، از طریق ابزارهای سنجش از دور امکان پذیر می باشد. تا همین اواخر پردازش و تجزیه وتحلیل این تصاویر محدود به متخصصان سنجش از دور بود. Google Earth Engine معدنی از اطلاعات سنجش از دوری را برای مهندسان یا دانشمندان بدون دانش پیشرفته در این زمینه ، از جمله دسترسی آسان به داده های سنجش ازراه دور و در دسترس عموم و تجزیه و تحلیل مکانی آنها در فضای ابری را باز می کند. در این پژوهش برخی از محصولاتماهواره های مادیس و سنتینل در ارتباط با سنجش کیفی هوا در محیط گوگل ارث انجین معرفی می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEOGRAPHIC02_190 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1349049/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلاصی نژاد، مهدیس و یوسفی روبیات، الهام و حاجیانی، محمود،1398،کاربرد فناوری سنجش از دور در حوزه ی ارزیابی کیفیت هوا،دومین همایش ملی اندیشه ها و فناوریهای نوین در علوم جغرافیایی،زنجان،https://civilica.com/doc/1349049
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، غلاصی نژاد، مهدیس؛ الهام یوسفی روبیات و محمود حاجیانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، غلاصی نژاد؛ یوسفی روبیات و حاجیانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل فضایی و رتبه بندی فقر در محلات شهر بیرجند
- بررسی نقش صنعت گردشگری الکترونیکی بر توسعه پایدار اقتصادی کشور
- ارزیابی توسعه صنعت گردشگری در راستای توسعه بازار و جلب گردشگر راهبردی در رشد اقتصادی
- شناخت جاذبه های گردشگری و فرصت های سرمایه گذاری و توسعه گردشگری پایدار
- تحلیلی بر صنعت گردشکری در دوران پساکرونا و چگونگی ارتقا آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- توسعه نرم افزارهای شبکه های توزیع به منظور به کارگیری در مطالعات طراحی و تحلیل این شبکه ها
- طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت مصرف انرژی در یخچال دو متری اپن
- شناسایی و انتخاب پروژه های بهینه سازی انجام شده در نیروگاه های تحت پوشش وزارت نیرو و فراهم سازی امکانات و پیش نیازهای لازم برای بررسی عملکرد آن ها
- بازنگری سند راهبردی توسعه فناوری های مرتبط با طراحی شبکه توزیع کلان شهرها
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.